Alapította: Dékán István 1996-ban
Profil kép
Amatőrfotós vagyok, gyerekkorom óta érdekel a fényképezés, amit édesapámtól örököltem néhány géppel együtt. Főként természet és tájfotókat készítettem eddig, de szeretnék minél többet tanulni és gyakorolni a riport és a dinamikus fotózás területén is.

Hosszú éveket hagytam ki a regisztrációm óta, azóta nem is töltöttem fel képeket. Rengeteg minden történt az életemben a kihagyott időben. A fotózás hol kísért, hol elhagyott az utamon.

Dolgoztam oktatóként, felnőtteknek számítógépes és multimédia tanfolyamokat vezettem, aztán játszótereket terveztem és rajzoltam. Most újra forgatom a kamerát, fényképezőgépet, alakítottam egy kis helyi csoportot és erre próbálom rávenni a csoporttársaimat is. Saját oldalamon és közösségi oldalakon szívesen fejtem ki meglátásomat, véleményemet a fotóval fotózással kapcsolatban - így itt is.

Végszóként engedjétek meg, hogy egy kicsit szubjektív legyek, mert a fotó mindig szubjektív. Számomra egy kép egy történetet mesél el, és mindig igyekszem benne a jót nézni. Ha véleményt kell mondanom azok természetesen szubjektívek, de igyekszem mindig hiteles maradni. Érdekes olvasni olyanok mindent tudó kritikáit, akik egy képet sem tettek még fel, de mindent tudnak.

Kellemes fotózást!

Fotók

csak egy hattyú
@Ispán Imre