Alapította: Dékán István 1996-ban

AZ ÚJ CANON EOS R7

2022-07-22

 

Canon Camera

TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

Canon EOS R7

 

0.0

(0)

Az EOS R technológia és az APS-C kialakítás találkozása egy kis méretű, gyors és nagy teljesítményű, hibrid, tükör nélküli fényképezőgépben.

Notification Imagee

TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉPEK

Canon EOS R7

 

Fedezd fel a vadont!

 • Mi lesz a következő?

  Mi lesz a következő?

  A nagyszerű EOS 7D sorozatú fényképezőgépek örökségét folytatva az EOS R7 csúcsminőségű teljesítményt és lenyűgöző sebességet kínál a következő generációs, tükör nélküli, EOS R sorozatú házban.

 • EOS R innováció

  Az EOS R innovatív megoldásai és az APS-C dizájnja találkozik

  Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek 1,6-szer nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. Úgy fogod érezni, mintha közvetlenül a téma mellett lennél, és képes vagy igazán hatásos, az egész képet kitöltő állatportrékat vagy akcióképeket készíteni.

 • Bevezetési akció Canon EF-EOS R objektívadapterrel

  Bevezetési akció Canon EF-EOS R objektívadapterrel

  Válts könnyedén DSLR készülékedről a bevezető ajánlatunknak köszönhetően: a dobozban megtalálható a Canon EF-EOS R objektívadapter. Használd a DSLR fényképezőgépedhez meglévő EF és EF-S objektívjeidet, és tartsd meg ugyanazt a minőséget, teljesítményt és funkcionalitást az EOS R7 géppel is. Csak az EOS R7 és EOS R10 bevezetése alatt érhető el, a készlet erejéig.

Műszaki adatok

 • Notification Imagee

  Dual Pixel CMOS AF II

  AF, amely felismeri és követi az embereket, állatokat és járműveket

 • Notification Imagee

  Akár 15 kép/mp sebességű folyamatos felvételkészítés

  Továbbá 30 kép/mp gyors sorozatfelvétel a fényképezőgép elektronikus zárja révén4

 • Notification Imagee

  32,5 megapixeles APS-C méretű érzékelő

  Ideális egyensúly a felbontás, a sebesség és a gyenge fényben nyújtott kiváló teljesítmény között

 • Notification Imagee

  -5EV gyenge fényviszonyok melletti fókuszálás2

  Pontos fókuszálás kevés fény mellett

 • Notification Imagee

  ISO 32000

  Normál maximális érzékenység

 • Notification Imagee

  Full HD, akár 120p

  A szuperegyenletes mozgásért9

 • Notification Imagee

  Együttműködő IS

  A ház és az objektív stabilizálása együttesen akár 7 fokozatban3 véd a fényképezőgép bemozdulása ellen

 • Notification Imagee

  4K/60p

  Videorögzítés

 • Notification Imagee

  2,36 millió képpontos EVF

  Akár 120 kép/mp képfrissítési sebesség10

 • Notification Imagee

  7,5 cm-es 1,62 millió képpontos változtatható képszögű érintőképernyő

  Nézd más szemszögből a témádat

 • Notification Imagee

  DIGIC X processzor

  Gyors reagálású vezérlők és minimális EVF-késés

A részletes műszaki leírás megtekintéseTámogatás

BEMUTATKOZIK AZ EOS R7

Az APS-C fényképezőgép-dizájn következő fejezete

Nézd meg Dani Connor természetfotóst és tartalomkészítőt, miközben az EOS R7-et használja az ibériai hiúz nyomában.

 

VIDEÓ LEJÁTSZÁSACanon Camera

Az EOS R7 áttekintése

Nézd meg az EOS R7 mintagalériát!

 

Következő generációs autofókusz
Mélytanulásos mesterséges intelligenciával és témafelismeréssel

Az EOS R7 mélytanulásos mesterséges intelligenciát és iTR AF technológiát kapott, amelyet megtalálsz az EOS R3, EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépeinkben. Ez azt jelenti, hogy képes felismerni az embereket, állatokat és járműveket, és tűéles fókuszban tartja őket, bárhol is mozogjanak a képen belül.

További információk

Az autofókusz, amely minden várakozást felülmúl

A természetfotósok imádni fogják, ahogy a fényképezőgép felismeri a repülő madarakat, és ahogy élesen tartja őket, ahogy a táj felett repülnek. A sportfotósok élvezettel követhetik nyomon az embereket, miközben gyorsan és kiszámíthatatlanul mozognak – még akkor is, ha sisakot viselnek, más irányba néznek vagy fejjel lefelé fordulnak.

Az EOS R7 Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszere a képkocka gyakorlatilag 100%-án lefedi és követi a témákat1, és gyors, pontos autófókuszt biztosít még akkor is, ha a megvilágítás mértéke -5 Fé 2 értékre esik le, vagy akár f/22-es maximális rekeszérték mellett is.

Canon Camera

 

 

A képstabilizálás új szintje
7 fokozatú védelem a fényképezőgép bemozdulása ellen3

Képzeld el, hogy hosszú expozíciós idejű fényképeket készíthetsz kézből, szándékosan elmosva a mozgó témákat anélkül, hogy állványt kellene használnod. Vagy szuperegyenletes videókat rögzíthetsz séta közben a fényképezőgéppel. Az EOS R7 fényképezőgépben található beépített képstabilizátor (IBIS) számtalan új kreatív lehetőséget kínál, és lehet, hogy a fényképezőgép rendszered használati módjának újragondolására késztet.

További információk

 

 

7 fokozatú védelem a fényképezőgép bemozdulása ellen

Nem baj, ha megmozdulsz, a kép stabil marad

Nem baj, ha megmozdulsz, a kép stabil marad

A fényképezőgép beépített képstabilizációs rendszere (IBIS) együttműködik a számos RF objektívbe beépített optikai képstabilizátorral. Az RF objektívfoglalat villámgyors kommunikációs sebessége és fizikai szélessége, az akár 7 fokozat3 az RF-S 18-150mm F3,5-6,3 IS STM objektívvel és akár 8 fokozat13 más RF-objektívekkel, amelyek 5 tengely feletti stabilizálást tesznek lehetővé, azt jelenti, hogy hosszú expozíciók is stabilan fotózhatók kézből a fényképezőgép remegése nélkül.

Ha pedig képstabilizátor nélküli objektívvel (például gyors prímobjektívekkel) fotózol, az EOS R rendszer széles objektívfoglalatának köszönhetően az EOS R7 IBIS képstabilizátora rendkívül hatékony stabilizálást garantál a fényképezőgép bemozdulása ellen.

EOS R7 panoráma

A rendszer emellett segít kiegyenlíteni a lejtős horizontokat, és élesen tartani a témákat pásztázás vagy panorámafelvételek készítése közben.

 

Sziklaszilárd videofelvételek

Videó készítésekor az IBIS és az optikai IS rendszerek mellé csatlakozik egy harmadik technológia: a Movie Digital IS. Ezek a rendszerek együtt olyan mértékben finomítják a kameramozgásokat, hogy azt hihetnénk, a felvételeket giroszkópos tartó segítségével készítették.

 

VIDEÓ LEJÁTSZÁSACanon Camera

 

Szinte azonnal...
Lenyűgöző sebesség és teljesítmény

Lehet, hogy a tökéletes pillanat a másodperc törtrészéig tart csak, ezért terveztük az EOS R7 gépet kivételesen gyors működésre. Rögzíts RAW-, JPEG- és HEIF-fájlokat lenyűgöző 15 kép/mp6 – vagy akár 30 kép/mp sebességgel4 a fényképezőgép csendes elektronikus zárjának7 használatával – folyamatos AF és AE-funkcióval, amely felvételkészítés közben folyamatosan reagál. Az 1/16 000 mp-es legnagyobb elektronikus zársebesség olyan részleteket tár fel, amelyek szabad szemmel gyakran nem láthatók.

További információk

DIGIC X processzor

Gyors reakcióra tervezve

A fényképezőgép DIGIC X processzora gyors, élénk kezelést biztosít, és gyakorlatilag kiküszöböli a kereső késleltetését, így igazán dinamikus felvételkészítési élményt nyújt. Egyetlen 30 kép/mp-es sorozatban akár 42 RAW- és 126 JPEG-fájl is rögzíthető.8

Folyamatos mozgás, tökéletesen rögzítve videón

Videofelvétel készítésekor a képfrekvencia 4K-ban akár 60p, Full HD felvétel készítésekor pedig akár 120p is lehet9 . A mozgó tárgyakat hihetetlen pontossággal rögzíti, valamint rendkívül egyenletes lassított felvételeket képes létrehozni az utómunkálatok során.

Folyamatos mozgás, tökéletesen rögzítve videón

 

A képminőség új fejezete.
Az elvárásokat túlteljesítő fényképek és videók

Akár állóképeket, akár videót készítesz, az EOS R7 32,5 megapixeles CMOS-érzékelője és a DIGIC X képfeldolgozó folyamata lenyűgöző eredményeket biztosít. Az EOS R rendszer műszaki előnyei az optika és az érzékelő tervezése terén szerzett tapasztalatainkkal kiegészítve jobb képminőséget biztosítanak, mint bármi, amit korábban tapasztaltál.

További információk

 

 

A világ legveszélyeztetettebb macskájának fotózása

Várakozáson felüli képminőség

Gazdag részleteket, színeket és dinamikatartományt nyújtó fényképek – még gyenge fényviszonyok között is, az ISO 32 000 maximális érzékenységnek köszönhetően. Kiváló minőségű 4K videofelvétel készíthető a 7K érzékelő kimenetének túlmintavételezésével, miközben a Canon Log 3 széles dinamikatartományt és utószerkesztési lehetőségeket biztosít.

Várakozáson felüli képminőség

A következővel készült: EOS R7

 • f/11
 • 1/80
 • 32000

 

Canon Camera

 

A következő nagy dobás az EOS dizájn terén
Új funkciók, ösztönös érzés

Tedd meg a következő lépéseidet a kreativitás útján egy olyan fényképezőgéppel, amely az új technológiát karnyújtásnyira hozza, mégis olyan ismerős és ösztönös, mint DSLR géped. Az új dizájnfunkciókat – például a kombinált AF-pont-választót és a hátsó vezérlőtárcsát – a klasszikus EOS-kezelés és az azonnal felismerhető menüoldalak egészítik ki, így már a kezdetektől otthon érezheted magad.

További információk

 • Elektronikus kereső

  Elektronikus kereső

  Még a lenyűgöző 120 kép/mp-es10 2,36 millió képpontos elektronikus kereső is rendelkezik OVF-segéd móddal, amely segíti a DSLR fényképezőgépekről áttérőket.

 • Változtatható képszögű LCD-kijelző

  Változtatható képszögű LCD-kijelző

  A változtatható képszögű LCD-kijelzőnek köszönhetően bonyolult szögekből is könnyedén lehet fényképezni A függőleges videorögzítés is támogatott, így egyszerűen rögzíthetők a közösségi oldalakra szánt történetek.

 • Kombinált AF-pont kiválasztás

  Kombinált AF-pont kiválasztás

  Az új dizájnelemek közé tartozik a kombinált AF-pont kiválasztó és a hátsó vezérlőtárcsa.

Az APS-C-előnye

Az APS-C-előnye

Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. A kisebb érzékelőformátumnak köszönhetően az EOS R7 még könnyebben hordozhatóvá válik – ideális a természetfotózáshoz, a légi bemutatók fényképezése vagy az akciójelenetek sportpálya melletti megörökítése során.

További információk az APS-C és a teljes képmezős érzékelők közötti összehasonlítás témakörében

Integráció és bővítés

Ami az objektíveket illeti, az összes meglévő EF és EF-S objektívet használhatod az EOS R7 fényképezőgéppel a Canon objektívadapterek széles választéka révén, és ezek az objektívek az EOS R rendszer magasabb szintű funkcionalitásának köszönhetően ugyanolyan jól teljesítenek, ahogyan emlékeztél rá – vagy még jobban.

Az EOS R7 fényképezőgépet személyre szabhatod, hogy pontosan úgy működjön, ahogy szeretnéd. A testre szabható tárcsák és gombok kiegészítik az egyedi fényképezési módokat és a programozható My Menu (Saját menü) képernyőt.

Az EOS R fényképezőgéphez használható összes objektív megtekintése

Integráció és bővítés

„AZ APS-C ÉRZÉKELŐVEL KOMBINÁLT R RENDSZER SEBESSÉGÉT ÉS HATÓTÁVJÁT KÍNÁLÓ FÉNYKÉPEZŐGÉP HIHETETLEN KINCS.”

Canon Camera

Írta: Dani Connor

Természetfotós

 

A kommunikáció következő hőse
Megosztás, küldés, adatfolyam és feldolgozás

Az EOS R7 egy csatlakoztatott fényképezőgép, amely a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül képes együttműködni az okostelefonoddal, táblagépeddel vagy számítógépeddel. A Bluetooth Low Energy kapcsolatot tart fenn az okoseszközöddel, így Wi-Fi-n keresztül böngészhetsz, tölthetsz le és oszthatsz meg teljes vagy csökkentett méretű képeket és videókat – bárhol is készíted azokat. Az EOS R7 iPhone11 támogatásra is alkalmas, így nagy sebességű USB-C kábellel is csatlakozhatsz hozzá.

Szállíts friss posztokat a követőidnek a közösségi oldalakon, izgalmas eseményekkel, amint azok megtörténnek, vagy küldj képeket közvetlenül az ügyfeleknek, ha munkáról van szó Az EOS R7 még azt is lehetővé teszi, hogy élő közvetítést készíts a YouTube-on5.

További információk

Csatlakoztatási ábra

A szerkesztési munkafolyamat már korán elkezdhető

A beépített Wi-Fi segítségével egyszerűen és függetlenül csatlakozhatsz online átjárónkhoz, az image.canon webhelyhez, így zökkenőmentesen és közvetlenül átviheted12 a képeid és videoklipjeid a felhőtárhelyre a későbbi áttekintéshez. Az összes képet átviheted, hogy azok készen álljanak rád várva, amikor hazaérsz, vagy osztályozhatod, kiválaszthatod és továbbíthatod csak azokat a képeket, amelyek a legjobban tetszenek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A szerkesztési munkafolyamat már korán elkezdhető

Elrendezés

Set tiled viewSet masonry view

13 Képek

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

 

 

 

Canon EOS R7

TÖBB BETÖLTÉSE

EOS R7 – A doboz tartalma

A doboz tartalma

Minden, amire szükséged lesz a következő lépések megtételéhez a fotózás és a videózás területén.

 • EOS R7 fényképezőgépváz

 • R-F-5 védőtok

 • ER-R7 hordszíj

 • ER-SC2 vakupapucsfedél

 • LC-E6E akkumulátortöltő

 • LP-E6NH akkumulátor

 • Akkumulátoregység-fedél

 • Hálózati kábel

 • Felhasználóikézikönyv-készlet

Vissza az előző oldalra

Tartalmak

mai manó ház

2022-09-01

 

Facebook Twitter 

10 fotósorozat – Ma van a magyar fotográfia napja

10 fotósorozat – Ma van a magyar fotográfia napja

182 éve, hogy 1840. augusztus 29-én ismertették a dagerrotípia készítésének módját hazánkban. Ekkor tartotta a Magyar Tudós Társaság tizenegyedik nagygyűlését Budapesten, ahol a 31 éves Vállas Antal, mérnök, matematikus, ...

2022 / 08 / 29

TovábbLucinda Devlin felkavaró sorozata az amerikai börtönök kivégzőszobáiról

Lucinda Devlin felkavaró sorozata az amerikai börtönök kivégzőszobáiról

Az 1947-ben született Lucinda Devlin 1991-ben kezdett el fotósorozatot készíteni az Egyesült Államok vidéki börtöneinek gázkamráiról, méreginjekciós kivégzőszobáiról, villamosszékeiről és a halálra ítéltek cellasoráról ...

2022 / 08 / 14

TovábbA képek, melyek az elméd túloldalára visznek el – Roger Ballen

A képek, melyek az elméd túloldalára visznek el – Roger Ballen

A Mai Manó Házban augusztus 21-ig látogatható kiállítás Roger Ballen dél-afrikai fotográfus életművéből válogat, akinek munkássága összetett és többértelmű, univerzális kifejezőerejű és archetipikus, de mindemellett tele ...

2022 / 08 / 10

TovábbWilliam Klein közel hatvan éve készült képeit fedezték fel a párizsi műtermében

William Klein közel hatvan éve készült képeit fedezték fel a párizsi...

William Klein Brooklynban született 1928-ban és 14 évesen már szociológiát tanult a városi főiskolán, majd katonai szolgálatra jelentkezett, amely során először Németországban, majd Franciaországban szolgált. Leszerelése után ...

2022 / 08 / 03

TovábbDivat, mozi, természetvédelem és régi színes képek: 4 online fotókiállítás

Divat, mozi, természetvédelem és régi színes képek: 4 online fotókiállítás

Az online kiállítások és válogatások óriási előnye, hogy bárhonnan és bármikor hozzáférhetünk egy adott életmű vagy téma szeletéhez, utazás és egyéb kiadások nélkül. Az online kiállítások előnyei mellett az egyik ...

2022 / 08 / 01

TovábbFotókon a múló idő – Deim Balázs sorozata

Fotókon a múló idő – Deim Balázs sorozata

Deim Balázs legújabb experimentális fotósorozatában hét időegységet vesz alapul (év, hónap, hét, nap, óra, perc, másodperc), és ezekből kiindulva keres vizuális megjelenítési lehetőségeket úgy, hogy azok szoros ...

2022 / 07 / 11

TovábbEgy betiltott fotóalbum képei – August Sander: Persecuted/Persecutors. People of the 20th Century

Egy betiltott fotóalbum képei – August Sander:...

August Sander Herdorfban született egy német bányász fiaként, majd 1910-ben Kölnbe költözött, és portréstúdiót nyitott. Az 1920-as években számos művésszel, zenésszel, íróval és építésszel barátkozott; munkásságára ...

2022 / 07 / 03

TovábbVálogatás Édouard Boubat Párizsban megrendezett kiállításának képeiből

Válogatás Édouard Boubat Párizsban megrendezett kiállításának képeiből

Az 1975-ben alapított La Galerie Rouge a 20. századi fotóművészetre fókuszál, emellett kortárs programja fiatal fotográfusokat is támogat. Gyűjteményükben többek között Manuel Álvarez Bravo, Marc Riboud és Édouard Boubat képei ...

2022 / 06 / 21

TovábbVálogatás a ma induló photo basel 2022 kiállításainak képeiből

Válogatás a ma induló photo basel 2022 kiállításainak képeiből

Idén hetedik alkalommal, 2022. június 14 és 19. között, az Art Basellel egy időben rendezik meg a photo basel nemzetközi fotográfiai vásárt, ahol ezúttal a Punkt is jelen van . Ez Svájc egyetlen, teljes egészében a fotográfiának ...

2022 / 06 / 14

TovábbÚj világrekord született a fényképezőgépek piacán

Új világrekord született a fényképezőgépek piacán

Csúcsokat dönt a műtárgypiac a fotó területén; a múlt hónapban a világ legdrágább fotóinak listáján avattunk új trónbitorlót, most, alig egy hónappal később, pedig a fototechnikai piac legdrágább fényképezőgépéről ...

2022 / 06 / 13

Tovább40 képből álló online kiállításon láthatók Steve Schapiro képei

40 képből álló online kiállításon láthatók Steve Schapiro képei

Az 1934-ben Brooklynban született Steve Schapiro egyik híres fotója ( Woody Allen hangyáját sétáltatja ) a második születésnapunkat ünneplő bejegyzésben is helyet kapott. A londoni székhelyű, alapvetően kereskedelmi profilú Atlas ...

2022 / 06 / 09

TovábbFrank Horvat képei a párizsi Sphinx sztriptízbárból (1956)

Frank Horvat képei a párizsi Sphinx sztriptízbárból (1956)

A május 12–15. között megrendezett Photo London nemzetközi fotográfiai vásár egyik kiemelt kiállítása volt a Frank Horvatnak szentelt tárlat, melyet a fotográfus lánya, archívumának kezelője, Fiammetta Horvat rendezett. A Photo ...

2022 / 06 / 04

TovábbJoel-Peter Witkin kiállításának képei New Yorkban a The Photography Show eseményen

Joel-Peter Witkin kiállításának képei New Yorkban a The Photography...

Immár 41. alkalommal, 2022. május 20–22. rendezték meg az AIPAD szervezésében a The Photography Show eseményt New Yorkban, melyhez kapcsolódva ebben az évben az Etherton Gallery a Paris Galerie Baudoin Lebonnal együttműködve készült ...

2022 / 05 / 22

TovábbA világ egyik leghíresebb portrésorozatának története

A világ egyik leghíresebb portrésorozatának története

A képeken Bebe, a feleségem és a három nővére szerepelnek. Az első képek egy anyósomnál töltött hétvége alatt készültek. Ekkoriban négy éve voltunk házasok. Balról kezdve, az első Heather, aki 23 éves volt ekkor, Mimi 15 ...

2022 / 05 / 20

Tovább2022. május 14-től ez a kép a világ legdrágább fotója

2022. május 14-től ez a kép a világ legdrágább fotója

Mint ahogy azt  a Punkt online magazin februárban megjósolta , múlt szombaton trónfosztás történt a világ legdrágább fotóit felvonultató lista élén, amikor Man Ray 1924-ben készült Le Violon d’Ingres (Ingres hegedűje) ikonikus ...

2022 / 05 / 17

TovábbStalter György: A szovjet csapatok kivonása (1989)

Stalter György: A szovjet csapatok kivonása (1989)

A nyolcvanas években fotóriporterként a sajtóban dolgoztam, így lehetőségem nyílt a szomszédos országokban is riportokat készíteni a Magyar Ifjúság és a Képes 7 című hetilapok számára. Bár ezeken a helyeken a politikai helyzet ...

2022 / 05 / 09

TovábbVálogatás Szabó Emma Radix című sorozatából

Válogatás Szabó Emma Radix című sorozatából

Mindnyájan magunkkal cipeljük gyermekkorunk hozadékait. Bizonyos viselkedési mintákat öröklünk, melyek szerint kezd kifejlődni a személyiségünk kezdetben öntudatlanul. Gyerekként nincsenek kételyeink afelől, hogy a családunk az ...

2022 / 05 / 02

TovábbDuane Michals eddig még nem publikált sztárportréi

Duane Michals eddig még nem publikált sztárportréi

Az 1932-ben Pennsylvaniában született Duane Michals 1951 és 1953 között a denveri egyetemen tanult, majd 1956-ban a New York-i Parson School of Designban folytatta tanulmányait. Első képeit szovjetunióbeli utazása során készítette ...

2022 / 04 / 28

TovábbBudapest arcai – Válogatás Molnár Zoltán Zűrállomás című sorozatából

Budapest arcai – Válogatás Molnár Zoltán Zűrállomás című sorozatából

André Kertész, Henri Cartier-Bresson, Josef Koudelka, Walker Evans, William Eggleston, Robert Frank és Benlő Imre – ők voltak azok a fotográfusok , akik inspirálták Molnár Zoltánt, akinek első kiállítását éppen 30 évvel ezelőtt, ...

2022 / 04 / 19

TovábbTöbb mint százmillió forintot fizettek egy 1883-ban készült akttanulmányért

Több mint százmillió forintot fizettek egy 1883-ban készült...

A Sotheby’s tavaszi, Photographs elnevezésű árverésén ezúttal is az egyetemes fotótörténet kiemelkedő alkotásait vásárolhatták meg az érdeklődők. A 189 tételt felvonultató aukció legnagyobb meglepetését Thomas Eakins ...

2022 / 04 / 14

Tovább

Következő oldal

Aktuális kiállításaink

 mmh_rogerballen_banner.jpg

I. ÉS II. EMELETI KIÁLLÍTÓTÉR: BALLENESQUE – ROGER BALLEN SZERINT A VILÁG 

rm22.jpg 

PAPERLAB GALÉRIA: REISMANN JÁNOS: SZARDÍNIA, 1959

 

Mai Manó Ház a Facebookon

 

 

 

Mai Manó Ház a YouTubeon

 

Az elmúlt 30 nap legnézettebb 15 blogbejegyzése

 1. 10 fotósorozat – Ma van a magyar fotográfia napja

  10 fotósorozat – Ma van a magyar fotográfia napja

 2. A képek, melyek az elméd túloldalára visznek el – Roger Ballen

  A képek, melyek az elméd túloldalára visznek el – Roger Ballen

 3. William Klein közel hatvan éve készült képeit fedezték fel a párizsi műtermében

  William Klein közel hatvan éve készült képeit fedezték fel a párizsi műtermében

 4. Lucinda Devlin felkavaró sorozata az amerikai börtönök kivégzőszobáiról

  Lucinda Devlin felkavaró sorozata az amerikai börtönök kivégzőszobáiról

PUNKT

Nincs megjeleníthető elem

Fotográfusok és témák

Ballenesque – Roger Ballen szerint a világ

2022-08-01
elonezet

Karip Tímea (képszerkesztő)

KÖVETÉS

2022.07.02. 17:53