Alapította: Dékán István 1996-ban

Hírek

Legfrissebb témák
Nagyszerű! 
Aczél Péter
2019-09-20
Az oldal a sima HTTP oldalról a biztonságos HTTPS-es oldalra került!
L Tamás Varga
2019-09-19
Rokonszenves kezdeményezés.
2019-06-29
Megnéztem a fotókat, kategoriájának megfelelő helyen vannak. Akkor meg minek van az ilyen képeknek cimke, ahova sorolható? Ebből kiindulva a fél tárházat törölni lehetne.  A stílus valóban ízlés dolga, de a fotós érti a dolgát.
Iloczky Judit
2019-06-27
Kedves Péter !Köszönet a linkekért, megkíméltél a kereséstől.A képekről: Korrektül megcsinált fantasy képek. Igazán nem is gondolom túlságosan nehéznek az elkészítésüket. Attrakativ, ikonikus helyszínek, ismert fantasy megoldásokkal.
Kovács Mihály
2019-06-27
Kedves Pál !Szerinted egy fotós oldalon ez is szempont?Az is szempont egy kép megítélésénél, egy olyan, vagy hasonló képet mások, több-kevesebb tanulás után szintén meg tudnak csinálni?Az is megfontolás tárgyát képezi egy alkotó, egy kép, hogy mennyire van elöl? Ha túlságosan elöl van, akkor nehéz utolérni, akkor kereskedelmi szempontból nem kívánatos? Csak az a kép, az az alkotó a kívánatos, aki nincs túlságosan elöl? Akinek utolérésére reális esély van?

Illetve nem csak Pál, hanem mindenki!Szerintetek ez szempont lehet?
Kereskedelmi, galériás szinten ez a kérdés fel sem merül.

Minden esetre érdekes összefüggés!

Kovács Mihály
2019-06-27
Michael Karcz:
https://gallery.1x.com/member/michalkarcz/photos/latesthttps://gallery.1x.com/member/michalkarcz/photos/latest
https://500px.com/karezoid
Az 500px megsütheti, ha ezt teszi. Ezek konceptuális fotográfiák. Hogy jók-e az persze ízlés kérdése. Attól tartok, hogy viszonylag realisztikus fotó nincsen, legalábbis ebbe a kritériumba belemászni csapda. Van realista, van explicit naturalista, van teljesen hiteles \"egy pixelt se mozdítok el\", van teljesen meseszerű, meg sokféle más stílus, műfaj,  valamint ezekből átmenetek minden irányba, az átmenetekből van a legtöbb. A viszonylag kérdése igencsak húzós kérdés, kb.annyira, mint hogy hideg-e a jég. Dehogy hideg, éppen nulla fokos, és ezzel középen áll. 

Aczél Péter
2019-06-27
Köszönjük!
L Tamás Varga
2019-06-27
Június végén jelenik meg a Fujifilm új közepes formátumú 102 megapixeles gépe, a GFX 100. Irányár 10,000 dollár (csak a váz)
Nádor Pál
2019-06-27
Most olvasom hogy 500px letiltja Michal Karcz fotóművész képeit az oldaláról mivel szerintük túl sok bennük a manipuláció. Pedig régebben istenítették, több díjat is nyert, 7 milliós nézettsége van. 500px megváltoztatta az irányelveit, csak viszonylag realisztikus fotókat engednek feltölteni. Szerintem az van a dolog mögött hogy több fizetős kuncsaftot akarnak  szerezni, az átlag fotós meg se próbál regisztrálni mondván ilyen fotókat (mint a művészé) soha a büdös életben nem tud csinálni. 
Nádor Pál
2019-06-27