Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Úgy gondolom, hogy az elsőalkalom valamikor a jövő hét vége felé lenne. Nekem  megfelel a szombat  vagy a vasárnap és a következő hét bármikor. Kezdési  időpont 17:30 vagy 18 óra. Mindenki küldhet  előre 3 képet e-mailben elemzésre.  Ezek mérete: hosszabb oldal: 100 - 1400  pixel. cím:  istvan@fotovonal.hu  Téma: Kerekasztal. További részleteket később  írok. A részvétel ingyenes.
Jelenlegi érdeklődők:  Varga Tamás,Végh Izabella, Szendrei Tibor, Bányik Éva, Deák Lajos

Dékán István
2 napja
 Postacím ? Kategória ? Kép méret, pixel szám , heti darabszám, heti képcsere, egyéb megkötés ?
Szendrei Tibor József
2 napja
Kedves István! kérlek jelezd, hogy melyik a megfelelő rendszer a számodra vagy Te mit szeretnél használni a konferencia beszélgetéshez! üdvözlettel
L Tamás Varga
4 napja
Kedves Istvan, kedves fotostarsak, a ZOOM nekem is megfelel, koltsegekben termeszetesen osztozom
Bányik Éva
4 napja
Köszönöm a további jókivánságokat, Lajosnak kulönösen a nekem dedikált alföldi szép tájakat. Amennyiben részt tudnék venni, en is pl. a zoom-ot ismerem. A költségekbe én is beszállnék természetesen. Izabella. 
Végh Izabella
4 napja
Kedves Izabella! Mielőbbi felépülést és gyógyulást kívánok!
Ronyecz Bernadett
4 napja
Lajossal egyetértek mint a rendszerben, mint a költség felosztásában. Köszönjük a lehetőséget
Szendrei Tibor József
5 napja
A mi fotókörünk eredményesen alkalmazza konferencia beszélgetésre a Zoom rendszert, ezért a magam részéről ezt javasolnám. A költségeket a résztvevők között egyenlő arányban el lehet osztani.
Deák Lajos
5 napja
Kedves Izabella: Föltöltöttem néhány alföldi fotót, amit neked ajánlok a mielőbbi gyógyulásodért.
Deák Lajos
5 napja
Kedves Iza! Most olvasom, hogy mi történt veled. Örülök, hogy javulgatsz és remélem a látásod is javulni fog - talán még a fotóhoz is elegendő mértékben. Én is átéltem egy átmeneti látásromlást, úgyhogy tudom mi az. Minden jót kívánok! Üdvözlettel
Józsa Géza
5 napja
Online fog megtörténni! Aki szeretne  részt venni, először tisztázzuk a lehetőségeinket a kapcsolathoz!
Nekem jó minden vagyis alkalmazkodom. Kérem írjátok meg kinek mi a jó! üdvözlettel
Izabella és Pali gyógyuljatok meg !

L Tamás Varga
5 napja
Mielőbbi gyógyulást kedves Izabella!
Székely István
5 napja
Kedves Izabella : Gyógyulást !
Kovács Mihály
5 napja
Koszonom nagyon Mindannyiotoknak a jokivansagokat. Senki nem gondolta volna, hogy felepulok, de foleg az orvosok. Ket honapig voltam mindezek utan rehabilitacion egy velencei korhazban (ahol annak idejen a ket gyermekem szuletett) A betegseg, amiben voltam az orvosok szerint tizbol 1 ember ha eletben marad, az mar nagy siker. Orvosnak, betegnek egyarant. Meg is kerdeztek, hogy a magyarok mind ilyen erosek? Mondtam, hogy igen, nekunk muszaly erosnek lenni, meg biztosan jok voltak annak idejen a vedooltasok is, amiket kaptunk. Koszonom megegyszer!!!! Amikor visszamentunk fiammal a korhazba, meglatogatni a foorvosnot, mind a ketten sirtunk. Oromunkben.
Végh Izabella
6 napja
Kedves István: örömmel veszek részt minden, a FV-ot jobbítani, szándékozó megmozdulásban.
Deák Lajos
6 napja
Kedves Izabella. Most olvasom, a veled történteket. Én mit sem sejtve, az Alföldön kóborolva sokszor gondoltam rád. Sok sok képet készítettem és tervezek föltölteni, mindegyiket neked ajánlanám a gyógyulásodért.  
Deák Lajos
6 napja
István szakkönyvei boldog ifjúkorom kedvenc olvasmányai voltak. (Annyira nem is voltam ifjú már, talán kezdő, ifjú házas ember?) Akkor még analógban nyomtuk, és a Fantázia és fényképezés, valamint a Képmódosítások, labortrükkök című munkái ugyancsak feldobták hobbimat, a fényképezést. Több könyvét is olvastam, átböngésztem tüzetesen, de most hirtelen e kettőnek a címe ugrik be…(remélem, jól idéztem ezeket). Köszönet érte, nagyon hasznos, érdekes olvasmányok voltak.
Aczél Péter
6 napja
Kedves Izabella! Jobbulást kívánok! Szeretettel ölellek! Marcsi
Kesjárné Sluch Marcsi
7 napja
Kedves Istvan, kedves fotostarsak, nagyon szep kezdemenyezes, koszonet erte, engem is erdekelne amennyiben jelen tudnek lenni a megadott idopontban. Izabella, sajnos most mar ertheto a hosszab tavolleted de szerencsere jobban vagy, kivanjuk, hogy epulj fel teljesen minnel hamarabb!
Bányik Éva
7 napja
Húha, Izabella, ez nagyon rosszul hangzott, nagyon. Hál’Istennek már sokkal jobban vagy. És javulj, gyógyulj tovább, legyen erőd és türelmed a gyógyuláshoz!
Aczél Péter
7 napja
Kedves  Izabella mielőbb teljes gyógyulást    Kedves István. Érdekel,köszönjük, Googl-ra gondolok. Képeket a részvevők küldenének ezekből választanál az értékelésre. Később lehetne egy közös fotózás, majd ezek legjobbjaiból értékelés? Üljük kőrbe a kerekasztalt
Szendrei Tibor József
7 napja
Koszonom Tamas es Istvan a jokivansagokat.Mar sokkal jobban vagyok, Hala Istennek, amit sdenki sem gondolt volna, de foleg az orvosok.
Végh Izabella
7 napja
Köszönöm avisszajelzéseket. Izabellának jobbulást kívánok.
Úgy gondolom, hogy az első ilyen alkalmat  online  kellene összehozni. Itt afórumban egyeztetnénk alaptémát és időpontot. Eldöntenénk, hogy  melyik programothasználjuk (Skype, Google vagy más). A résztvevők küldenének képeketértékelésre. Aztán szövegelnénk. és értékelnénk. Mondjuk egy, másfél óráig  tarthatna a dolog.  Kit érdekel?
Jólenne  ennek nyitni itt egy külön témát Online  kerekasztal beszélgetés címmel.

Dékán István
7 napja
Jobbulást Izabella! 
L Tamás Varga
7 napja
Szerintem is egy nagyon jo gondolat es hasznos. Dekan Urnak koszonet ezert. Talan en nem tudok nagyon reszt venni benne, de hallgatni esetleg igen, masok velemenyet, hozzaszolasat. Egeszsegileg meg nem vagyok nagyon jol, rosszul latok, es hallok. tobb mint hat honapig korhazban voltam, aminek a felet komaban. Ujbol kellett megtanulnom beszelni, jarni stb. Meg a fotozas sem megy ugy, ahogy szeretnem. Szeretettel udvozlok Mindenkit, Izabella.
Végh Izabella
2023-09-18