Alapította: Dékán István 1996-ban

117 ország fényképészét felülmúlva Daróczi Csaba az év fotósa

2019-09-06

MOZAIK

DARÓCZY CSABAFOTÓPÁLYÁZATTERMÉSZETFOTÓS

Daróczi Csaba az Arany Teknős pályázat fődíját vehette át csütörtök este Moszkvában. 117 ország fotósai indultak a megmérettetésen, a magyar természetfotós 3 elnyert díjjal és 6 kiállított képpel lett a legeredményesebb pályázó.

A Soltvadkerten élő és dolgozó Daróczi Csaba szebbnél szebb fotóit már eddig is számtalanszor megcsodálhattuk, nemrégiben a Varázslatos Magyarország pályázatán lett ő a díjnyertes, ezzel a tündéri képével:

A fényképezés számára az önmegvalósítás eszköze, olvashatjuk honlapján a bemutatkozó írásában:

Kezdetekben a természetfotózás töltötte ki tevékenységem egészét, de mára a képalkotás más területeire is elkalandoztam, sőt a diaporámák készítése az egyik kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik.

A fényképezés szinte átalakította az egész életem, életformámmá vált. Más szemmel nézem a világot is, mióta a keresőt a szemem elé emeltem. Egy lehullott levél, egy emberi mosoly is más már számomra mint azelőtt, mert amikor valami szépet látok, képzeletben akkor is exponálok egyet.

A természetfotós így mesélt közösségi oldalán a tegnapi, Moszkvában tartott díjátadóról:

Daróczi Csaba-Photography

11 órája

10 évig tanultam az orosz nyelvet és pont most amikor úgy 30 év után hasznát vettem volna már szinte mindent elfelejtettem. Pedig itt Moszkvában oroszul illett volna megköszönöm hogy az Év Fotósa lettem. Az Arany Teknős pályázat fődíját tegnap este vehettem át. 117 ország fotósai indultak itt. 3 elnyert díjjal és 6 kiállított képpel lettem a legeredményesebb pályázó.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

A képen a következők lehetnek: 1 személy

A képen a következők lehetnek: szöveg

Vissza az előző oldalra

Tartalmak

Fotoplus Fotoshow

2019-09-12
elonezet

 

Az elvtársak titkolták volna, mi zajlik a Kádár-kori elmegyógyintézetek falai mögött

2019-09-09
elonezet

Az elvtársak titkolták volna, mi zajlik a Kádár-kori elmegyógyintézetek falai mögött