Monitorkalibrációs segédábraProfi monitorkalibráció ábrák:
www.lagom.nl


Mit ne tölts fel a Fotóvilágra?
Hírek / Olympus OM-D E-M1 MARK II

Olympus OM-D E-M1 MARK II

2016-11-05 22:56:00

 
SAJTÓKÖZLEMÉNY


Az új OM-D E-M1 MARK II tükörnélküli fényképezőgép új mércét állít a sebesség és mobilitás terén

 Az OM-D E-M1 Mark II névre hallgató nagysebességű csoda decemberben érkezik.

Hamburg, 2016. November 2 – Az új OM-D E-M1 Mark II kétségtelenül felülmúlja az ILC fényképezőgépekkel szemben támasztott elvárásokat és megadja a profi fotósok és a fotózás iránt rajongók számára azt, amit szeretnének. Ez az igazi mérföldkőnek számító modell első osztályú képminőséget és párját ritkító nagysebességű teljesítményt kínál, kiemelkedő mobilitás biztosítása mellett. Az új OM-D E-M1 Mark II az egyik legjobb fényképezőgép, amit az Olympus valaha is épített. Emellett a hozzáillő, professzionális kiegészítők és PRO objektívek egyre növekvő kínálatából válogathatjuk össze felszerelésünket.Az OM-D E-M1 Mark II vázként, 599.990.- HUF, vagy az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektívvel kitben, 799.990.- HUF áron, 2016 decemberétől kapható.

Az OM-D E-M1 Mark II jellemzőit olvasva a fotósok kívánságlistája juthat eszünkbe, mely az ideális, mindenre alkalmas fényképezőgépről szól: megfelel a komoly érdeklődők igényeinek, minden fotós témában és kiszolgálja a szakemberek elvárásait is, akár a vadvilág, a dokumentálási munkák, illetve utazás közben is – mindehhez nagysebességű teljesítményt, mobilitást és képminőséget biztosítva. Kategóriájában leggyorsabbként egyedülálló sorozatfelvétel lehetőségeket és lélegzetelállítóan gyors, új autofókusz rendszert kínál – valamint a professzionális kiegészítők, PRO objektívek és kiemelt szervizszolgáltatás tökéletes rendszerét.

Kiegészítők és objektívek
Az OM-D E-M1 Mark II az Olympus professzionális felhasználásra szánt Mikro-NégyHarmad objektívek és kiegészítők széles választékával kompatibilis – például a legújabb HLD-9 akkumulátortartó markolattal, mely nem csak akár 880 további felvétel készítését teszi lehetővé, hanem ergonomikus kialakításával és speciális iránygombjaival függőleges és vízszintes tartás esetén is ugyanazt a vezérlési elvet kínálja. Jól szabott fotóstáskák, új vakuk és akár 60 méter vízmélységben is védelmet nyújtó búvártok áll rendelkezésünkre OM-D rendszer tökéletesítéséhez. Az új Olympus csúcsrendszer a profi fotós munkát még gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá teszi – bárhol és bármikor. A küldetés teljesítve!

Mint minden Olympus objektív és fényképezőgép, az OM-D E-M1 Mark II is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.
A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el:
www.olympus-europa.com
* Cseppálló, porálló és fagyálló az Olympus tesztelési eljárásainak megfelelően
** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.


 

FŐBB JELLEMZŐK (kivonat):

>  Az új OM-D zászlóshajó ideális a gyorsan mozgó állatvilág, utazás, dokumentálás és sajtófotózás felvételi munkáira

>  Első osztályú képminőség 20 megapixel Live MOS érzékelővel és True Pic VIII képprocesszorral

>  Vázba épített, „on-sensor” 5-tengelyes képstabilizátor rendszer

>  Kategóriájában vezető, új, nagysebességű AF:
- 121 pontos, keresztérzékelős rendszer

- fáziseltoláson alapuló mérés
- 18 fps C-AF esetén
- 60 fps S-AF esetén

>  Cseppálló*, porálló*, fagyálló* kivitel

>  2 SD meóriakártya foglalat, egyik UHS-II kompatibilis; USB 3.0 (Type C) a nagysebességű adatátvitelhez

>  Új, BLH-1 akkumulátor 1720 mAh kapacitással kb. 440 shots (CIPA standard)

>  Részletes akkumulátor-állapot menü százalékos töltöttség-kijelzéssel

>  Nagysebességű akkumulátortöltés – legfeljebb két óra

 
 

számláló