Monitorkalibrációs segédábraProfi monitorkalibráció ábrák:
www.lagom.nl


Mit ne tölts fel a Fotóvilágra?
Hírek / Canon Speedlite 600EX II-RT

Canon Speedlite 600EX II-RT

2016-05-14 12:00:00

Sajtóközulemény

Az EOS 1Dx Mk II-höz tervezett vakut a Canon

Budapest, 2016. május 11. – A Canon bejelentette a Speedlite 600EX II-RT típusjelzésű vakut, ami egy újabb minőségi előrelépést jelent a fotózásterületén.Megvilágítási lehetőségek egész tárháza
A Speedlite 600EX II-RT egy olyan nagy teljesítményű vaku, amellyel teljes körűen gondoskodhatunk a megfelelő megvilágításról. Az új modell ideális választás például sportrendezvényeken, esküvőkön vagy „vörös szőnyeges” gálákon –, ahol sorozatfelvételeket kell készíteni vaku használatával.
A Speedlite 600EX II-RT tökéletes kiegészítője a Canon zászlóshajónak számító EOS-1D X Mark II fényképezőgépének, mert elődjéhez képest akár 50 százalékkal több folyamatos villanásra képes CP-E4N típusú akkumulátor használata esetén, így nem maradunk le egyetlen fontos pillanatról sem.
Az új vaku továbbfejlesztett hőérzékelője megakadályozza a túlmelegedést is, és hosszabb villanás-sorozatokat tesz lehetővé.Az ISO 100-as érték mellett 60-as kulcsszámú vaku lehetővé teszi, hogy a fotósok távolról és nagy területen is kreatív megvilágításba helyezhessék a témát. Ez például akkor ideális, ha egy egész násznépet kell lefotózni. A 20-200 mm széles fókusztávolság-lefedettségnek köszönhetően – ami a beépített széles panellel akár 14 mm is lehet – a fotósok könnyen szabályozhatják, hogy a fény miként essen a témára.A vaku vezeték nélküli másodlagos (slave) funkcióval is rendelkezik, ami segíti a kreatív megvilágítást. A rádióvezérlés funkció további szabadságot biztosít a fotósoknak, hiszen így akár 15 darab Speedite vakut is vezérelhetünk a fényképezőgépünkről, a több irányból érkező fény pedig csodálatos látványt eredményez beltéri fotózáskor.
Portréfotózáskor különös előnyt jelent a tartozékként a vakuhoz járó SBA-E3-as diffúzor, mellyel a visszaverődő szórt fény lágyabb és természetesebb végeredményt ad. Az elforgatható vakufej megszünteti a nemkívánatos árnyékokat. Az új „clip-on” rendszerű színes szűrőkkel pedig a környezeti fényeket lehet kiegyensúlyozni.

A Speedlite 600EX II-RT vaku legfontosabb jellemzői:

• Gyorsabb működés és hosszabb használat
• Túlmelegedés elleni védelem
• Megbízható működés a fényképezőgépen és attól függetlenül történő használat során is
• A fényképezőgéptől független kreatív megvilágítás bármilyen irányból a vezeték nélküli rádióvezérlés segítségével
• Nagy teljesítmény, 60-as kulcsszám (m, ISO100)


 

 

számláló