Alapította: Dékán István 1996-ban

Így fotóztunk mi...

Legfrissebb témák
Aha! Androidon megvan. Sajnos iPadon nincsen. Örök probléma a renszerek kompatibilitása.
Aczél Péter
4 órája
Az Androidos verzióban , a karikában két pont. Az utolsó kép a Tópis Eváé.
Veress Zsolt
5 órája
A főoldalon a jobb alsó sarokban van egy felirat: Kövess Minket. Alatta van 4 karika bennük valami kriksz-kraksz, a jobb szélső a flickr.
Nádor Pál
14 órája
IPad: főoldal  jobb alsó sarkában (máshol se) nincsen flickr ikon. Vagy csak én nem látom?
Aczél Péter
Tegnap
Volt és jelenlegi tagok albumai valamint válogatások..
Megtekintéshez kattints a főoldalon a \'flickr\' ikonra (jobb alsó sarok) majd az \'Albums\' fülre.
Jelenleg 40 album tekinthető meg.

folyt. köv.

Nádor Pál
Tegnap
Amikor csemegézni akarok végig szaladok ezen a fantasztikus gyűjteményen. No nem egyszerre . Végig  nézek úgy általában 4-5 oldalt s mikor a végére érek( jelenleg 95 oldal) kezdem elörről . 
Veress Zsolt
2019-07-05
Már végignéztem a Flickre feltöltött Fotovilág képeket, de igy alkotóként szelektálva is igazi csemege újranézni őket.
Veress Zsolt
2019-07-01
Minden link működik. Jelenleg csak a böngészőbe való másolással lehet megnyitni a linket (kopi/pészt). A linket a böngésző címszalagjába kell bemásolni ami felül van, általában a fülek alatt. Ügyelni kell hogy semmi más ne legyen a címszalagban, csak a link. Se az elején se a hátulján nem lehet szóköz se. 
Nádor Pál
2019-06-30
Sajnos az alabbi linkeket nem tudom kinyitni, meg ugy sem, ha bemasolom oket a bongeszobe. Biztosan az en keszulekemben van a hiba.
Végh Izabella
2019-06-29
Nekem azért is érdekes az archívum, mert olyan saját igen régi fotóimat is megláthatom újra, amelyek húsz évvel ezelőtt készültek. Hibáikkal együtt persze, de mégiscsak érdekes. Itthoni “raktáromban” ezek már nincsenek mg.
Aczél Péter
2019-06-24
Kedves Pali, Aczél Péter személyedet méltató gondolataihoz csatlakozom! Köszönjük a munkádat! Alexis képeire emlékszem, jó,hogy itt is kedvünkre lapozhatunk benne.
Kelemen Éva
2019-06-23
Pali, őszinte csodálattal adózom, és le nem írható, mennyire méltányolom, nyilván mindenki mással együtt azt, hogy létrehoztad ezt az archívumot, mely egészen régi időkbe vezet vissza. Köszönet, köszönet, köszönet!
Aczél Péter
2019-06-23
Alexis képi világa egyedülálló. Olyan témát fotózott, melyet milliószor láttunk közhelyesen bemutatni. Alexis döbbenetes erejű képei közül egyetlen egy sincs, amin a sematizmus fellelhető volna. Egytől egyik egyéni, szuverén módon, drámai erővel mutatják be azt a világot.
Aczél Péter
2019-06-23
Felhívom mindenki figyelmét régi fotóstársunk, alexis galériájára ami az alábbi linken érhető el. Őt a fotovilag egyik legjelentősebb alkotójának tekintem. 
Nádor Pál
2019-06-23