fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6
Észrevételek a honlapról / Képértékelések, hozzászólások

Köszi a választ.
Gondoltam, hogy valamiféle jogosultsági dolog van a háttérben. Igazából nem hiányzik csak érdekesnek tartottam, hogy miközben én kapom a pontokat nekem nincs lehetőségem.

 

Nincsmit :)
Na, pont azé' értéktelenedik a pont, mert sokan nem a jó és érdekes képeket pontozzák - mert ahhoz nem értenek - hanem Aki kap pontot, akkor viszonozza is azt :)
Lyaa, és sokan csak azé' pontoznak, hogy mások visszapontozzák, íly módon kielégítendő buk_sisi_mogatás igényüket :D

 
Válasz erre
2017-09-09 13:10:13 - TBÉ

Szia! Ha van legalább 6 képed, ami bekerült a prémiumba (min. 9 "Nagyon tetszik" szavazattal,) akkor érdemes írni a Szerkesztőségnek, pl arra a címre, ahová a bemutatkozó képeket is küldted, hogy szavazni szeretnél. Remélem tudtam segíteni.

 

Köszi. Na az "Értékelés" legördülő sáv hiányzik.
Én is inkább a szöveges értékelés híve vagyok, de ha kapok én is pontot, akkor viszonoznám is azt.

 

Szevasz!
Ha bejelentkezve nézegeted a képeket, a "Vélemény" ablakban jobbra fent az "Értékelés" legördülőre kattintva pontozhatsz. Magam részéről a szöveges véleményeknek jobban örülök, mint a pontoknak, mert a szövegesből (jó esetben:) megtudok valamit a képemről, Mások hogyan látják. A pont meg annyira inflálódott, szinte csak a csere-bere személyes kapcsolatoknak szól... :)

 

Sziasztok,

nem olyan régóta vagyok tag, így van még bennem kérdés. Pl. az egyik, hogy szöveges értékelésen kívül hogyan/hol tudom pontozni a kiválasztott fotót?

 
Válasz erre
2014-08-23 22:41:30 - Kate64

Kedves digifoto!

"Képhozzászólásaimban mindég csak a lehetőségét mondom el, hogyan lehetne ütősebb egy-egy kép. "

Valóban???

 
Válasz erre
2014-08-23 20:32:05 -

A fotó egy olyan műfaj, hogy minden ember mást vesz észre egy képben. Josa: Köszönöm soraid, mert igazat szólsz.Nekem is van sok hibám, /helyesírás pl./ de a hozzászólásaimban sem volt egyszer sem, szándékomban megbántani bárkit. A szemléletem lehet, hogy nem felel meg a legújabb irányzatoknak. Az alapvető esztétikai értékek azt hiszem most is érvényben vannak. Képhozzászólásaimban mindég csak a lehetőségét mondom el, hogyan lehetne ütősebb egy-egy kép. Igazán nem érdemeltem meg Kate 64 beírását.

 
Válasz erre
2014-06-09 13:02:08 - Josa

Digifoto:
Sajnálom, hogy ilyen "ügy" lett az indulásodból. Barátaimmal beszélgettünk ezekről a kérdésekről. Valaki egy olyan hasonlattal élt, hogy nem lenne helyénvaló az sem, ha pl. egy aranyérmes olimpikont a mai teljesítménye alapján ítélnének meg, holott a maga idejében elsőnek futotta le a száz métert 10mp alatt.
Jogosan lehetsz büszke az elért korábbi eredményidre.
Az eseted nem egyedülálló. Régebben hallottam egy riportot egy idősebb híres szinésszel.
A riporter említette, hogy bizonyára a fiatalok sokat tanulnak tőle. A keserű válasz az volt, hogy ő ugyan szívesen mondana el mindent mindenkinek, de a mai fiatalság nem kíváncsi rá. Más a fellépésük, más a játékstílusuk, járják a maguk útját.
Egy idősebb embernek a testi nyavalyákon túlmenően, sajnos ilyen lelki terheket is cipelnie kell.
Valóban, némi zökkenőkkel sikerült csak átvenned az itteni szemléletet, megérteni a fotóvilág társas kapcsolatait, az egyes emberek habitusát, de épp ideje már mindezeken mindenkinek túllépni.

Érezd jól magad itt a fotóvilágon!

 
Válasz erre
2014-06-07 09:17:27 -

LINK

Köszönöm, Laci!

 
Válasz erre
2014-06-07 09:14:55 -

LINK ://www.fotovilag.hu/forum/1/Altalanos/1600/Fotoseta_a_Budai_varban

 
Előzmény Válasz erre
2014-06-07 06:20:05 -

Fotóséta? Lehet erről hamarosan közelebbit tudni?...

 
Válasz erre
2014-06-06 23:57:40 - usm

Doc, végre! Mi tartott ennyi ideig...?

 

Hornist: Bölcsen szóltál. De hát Te egy tapasztalt tag vagy, van rálátásod.

Nagyon szívesen megismerném Nagy László klubtársat személyesen. Nagyon jó lenne, ha is el tudna jönni a tervezett Budavári fotósétára.

 
Előzmény Válasz erre
2014-06-06 20:39:48 -

Ja, és azt hiszem, meg lehet szokni, hogy a Fotóvilág nem egy abszolút mérce. Én már többször gondoltam ezt (maglehetősen naivan), és amikor megcsömörlöttem, vagy megsértődtem, akkor elmentem. De a legutóbb tett, örökre szóló távozási ígéretemmel szemben most megint itt vagyok. Talán már nincsenek illúzióim, viszont nagyon hiányoztak a barátaim, akiket szinte csak itt érek el. Szerintem te is találhatsz itt megfelelő társaságot, és a társaságban, kis szerencsével, olyat is, aki valóban ért a fotográfiához.

 
Előzmény Válasz erre
2014-06-06 20:35:54 -

Digifoto: Azt, hogy egy bizonyos szintig, sőt talán afelett is, a fotózás és a fotós munkák megítélése nem kis részben ízlés kérdése, szóval azt talán azzal is adalékolohatom, hogy ezen az oldalon több képem is járt úgy, hogy az egyik nagyon magas tudású fotós barátom nagyra értékelte azt a fotómat, amelyet egy másik nagy tudású fotós barátom semmire. És ezt csak neked írom, meg azoknak esetleg, akik nem régóta vannak is, mert a legtöbbünk ezzel már szembesült. És ez nem azért van, mert a kép nem jó, vagy nagyon jó (és esetleg baromira irigyek a kollégák), hanem azért, mert egyrészt sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel, a tudás különféle szintjeivel - másként nem mindenki, és nem mindig értékel. Nagy a szórás. Az "ezer légy nem tévedhet" című fejezet itt viszonylag kevésbé érvnyesül :) De szinte ugyanolyan ritka az osztatlan siker, 40 Nagyon tetszikkel plusz szerkesztői ajánlattal stb.

Lacira ne haragudj, ő nagyon kritikus. De már többször volt igaza :)

 
Válasz erre
2014-06-06 19:26:03 -

dekán_István: nem értem ma sem mi váltotta ki fogalaci rosszindulatú
hozzászólásait, igaz egyből nem értettem az oldal szemléletét.
Elsősorban megújulni akartam az oldal segítségével, és megmérni a régebbi fotóim mai értékét. Az általam elért eredményeket nem dicsekvésből mondtam el. Érdekes azonban, hogy a FIAP által adott ezüstérem az oldalon még a " 20-as klub" értékét sem érte el.
Tapasztalataim azonban szívesen megosztom a többi barátommal, ha igényt látok rá.

 
Válasz erre
2014-06-06 16:08:24 -

Rendben István.
Elfogadom.

 

Kedves Fogalaci, légyszives hagyd abba a Digifotó klubtársunkkal folytatott lekezelő polémiát. Mindenkit a maga helyén, a saját kategóriájában kell megítélni. Ha elért valamit a maga idejében, azt ismerjük el, és ne akarjuk összehasonlítani a mai stílusokkal, szemlélettel. És nem azért, mert kisebb értékű, hanem azért mert más szemléletű.

Fogadjuk el, hogy ha Nagy László klubtárs szemlélődni, visszajelzést kapni jött ide, akkor ezt teszi, és nem ír aktívan értékeléseket. Érthető, ha tart attól, hogy az értékelései ugyanolyan negatív visszhangot váltanak ki, mint kezdetben a képei. Ne célozzunk neki személyre szóló felszólításokat arról, hogy mit tegyen vagy ne tegyen. Bízom benne, hogy megtalálja a helyét itt.
Ez határozott kérésem.
Dékán István

 
Válasz erre
2014-06-06 10:45:52 - barnac

Én vállalom a másik félév tagdíját.

 
1 2 3 4 5 6
számláló