fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4
Általános / Trombitás 2018 május 6
Válasz erre
2018-05-22 20:27:06 -

Bitpapa.. csak egy kósza ötlet volt . :)

 

Horvath Petert en is nagy orommel varom az oldalunkra. Heureka!!!
Meg sok mindenkit vissza kellene csalogatni a jatszotarsak kozul, az lenne am a nagy dolog!

 

Lehet, hogy minden további találkozót a Calvin bisztróba kéne tervezni, mert a hely ösztönző az elképzelések megoldására. :)
Örülök Horváth Péter felajánlásának!

 

Kedves Mandy.
Nem volt elhamarkodott gondolat, csupán azt kellene valahogyan meggátolni hogy a "pixel-halmazok" felkerüljenek.

 

Horváth Péter visszatérése az utóbbi idők egyik legjobb híre számomra!

 
Válasz erre
2018-05-21 19:44:19 -

Igen. Sajnos ezzel egyet kell értsek. Elhamarkodott gondolat volt a részemről.

 
Válasz erre
2018-05-21 19:29:03 - duncos

Kedves Mandy!
A mennyiség mindig a minőség rovására megy.
Köszönjük a felajánlást !
Szép fényeket.

 
Válasz erre
2018-05-21 19:20:11 -

Tiszteletem.
Tudom, új vagyok a csoportban de lenne egy gondolat a képfeltöltésekkel kapcsolatban. Nem kevés a heti 10kép/tag ha már amúgy is kevés a feltöltés ? Lehet van aki többet is feltöltene így talán egy picit felpörögne az oldal. . A fizetéses rendszerben én is benne vagyok. Várom a fejleményeket.

 

...amennyi kép mostanában felkerül, nem lesz nehéz dolga...

 

Végre egy igazán jó hír!
Várom a részleteket, fejleményeket!

 
Válasz erre
2018-05-21 15:46:53 - RZsó

Judicium56, ez nagyon jó hír. Nekem nagyon szimpatikus ez a kezdeményezés !

 

A Trombitás a Calvin bisztróban folytatódott, ahol a Varga Tamás (duncos) felhatalmazásával tartott megbeszélésen, amelyen Nádor Pál (k30user) is részt vett, ma délelőtt megállapodtunk abban, hogy Horváth Péter újra bekapcsolódik a Fotóvilág munkájába (képértékelések írásával, a Szerkesztő ajánlata cím odaítélésével stb.) Szóba került egyebek közt, hogy az általa vezetett fotóklub és a Fotóvilág együttműködését is meg lehet szervezni. Horváth Péter egy éves próbaidőre, egyelőre anyagi ellenszolgáltatás nélkül ajánlotta föl segítségét az oldalnak. A terveiről részletesen beszámol majd itt a Fórumban.

 

Úgy igaz,ahogyan Feri megírta, sajnos!
Kedves SzEjO157! Amit most írok azt nem vitatémának szánom!
Az oldal alapítója már elment és most néhány fotóstársunk gondoskodik arról, hogy üzemeljünk. Ők igyekeznek segítséget kérni a munkájukhoz, tőlünk és a többi fotóstársunktól, amihez bizony elégé passzív volt és van a hozzáállás! Elsősorban nem az oldal üzemeltetésének anyagi segítségére gondolok! Azok akik úgy látják, hogy az oldal így is jól működik, csak áltatják magukat és másokat. Egyenlőre van még bőven technikai hiba, de leginkább az oldal életének gyengesége (képfelötlések, hozzászólások, stb). hiánya az ami nagyon langyos színvonalon történik! Ezen talán még lehetne változtatni, ehhez még pénz sem kell!
Természetesen a képfeltöltés nagyon fontos és értékelni való tényező, köszönet azoknak akik még raknak fel képeket! Az oldal mostani üzemeltetetői segítséget kértek tőlünk tagoktól, tehát szerintem tiszteletlenség lenne nem figyelembe venni a kérésüket! Az én értékrendem szerint ezt hívják közömbösségnek!

 

LINK

(RIP)

 

Ferikém;
szívemből beszéltél - minden mondatoddal egyet értek!...

 

Május 6-án Varga Tamás (duncos) közölte a Trombitásban, és utána itt a Fórumban is, hogy a show megy tovább, vagyis nem zárja be a Fotóvilágot. Nádor Pál (k30user), kijelentette, hogy a munkájára hosszabb távon is számíthatunk. Ezek kétségtelenül jó hírek. Elhatároztatott továbbá, hogy megpróbáljuk feltámasztani a rendszeres képértékelést, amit anno Horváth Péter, előtte meg Dozvald János művelt, és ha találunk vállalkozót, megteremtjük ennek anyagi feltételeit. A Trombitás-beli találkozó érdemét abban látom, hogy megmutatta, hogy tudunk még beszélni egymással, és van közös szándék az oldal megtartására. Hogy ez a szándék mire lesz elég, az hamarosan elválik.

Az bizonyos, hogy az aranykor, ha létezett egyáltalán, nem tér vissza, és most már az is látszik, hogy az “ezüstkor” is elmúlt. Aczelpeter távozásával pattant el az utolsó húr azon a bizonyos képzeletbeli zongorán. A régi tekintélyi rendszer felbomlott, és nem alakult ki új. Ha a dilettantizmus végleg túlysúlyra vergődik az oldalon, amire most jó esélye van, a Fotóvilágnak akkor is vége van, ha duncos nem zárja be a boltot.

A legfőbb kérdés most az, hogy meg tudjuk-e szervezni magunkat közösségként, mert én ebben látom az egyetlen esélyét annak, hogy külső segítőt vegyünk igénybe. Az amatőrök becsületét most már nem mentheti meg más, csak egy igazi profi.

 

Az az Öröm,hogy vannak akik akarják és teszik,hogy működjünk
Ha ez megvan nem értem a negatív hangokat. Ebben a formájában is jó az oldal. A vita filozófikus. A filozófia pedig a bölcsesség szeretete.
Köszönet a szervezőknek,a működtetőknek. Csak jelzést és utalódik a tagdíj

Kedves FotoMüller. Nem az érdektelenség az oka. Köszönjük ha a mazsolákat is meghallgatnátok de az döntés joga az alapítóké, amibe tiszteletlenség kontárkodni

 

Visszajöttem nagy utamból, amin sok jót és legalább annyi rossz benyomást szereztem!
A már hónapokkal ezelőtt bejelentett találkozón (Trombitásban) egyik csalódásom volt, a rendkívül kevés érdeklődés és jelenlét! Igaz egyesek szerint örülni kellene, hogy ennyien is összejöttünk! No de tagtársak! Az oldal jövőéről volt szó, ami ezek szerint csak keveseket érdekel!

A megbeszélés eredményén nem igazán lepődtem meg! Egyenlőre túl sok javulás nem lesz, de már az is jó dolog ha így, ahogyan most van, még egyenlőre működik. Megbeszéltünk és megegyeztünk néhány olyan dologban, ami tisztábbá és egyértelműbbé tesz bizonyos működést az oldalon. Talán a jövőben még javulni is fogunk, amennyiben a szoftverfejlesztőink eredményeket érnek el a technikai területen!
Nagyjából ennyit erről a témáról! Üdvözlettel, János

 

Koszonom nagyon Sàndor, es kellemes szèp hètvègèt kivànok Neked ès csaladodnak. Izabella

 

Kedves Izabella!

Köszönöm, hogy a távolból is aggódsz egészségi állapotomért és mielőbbi gyógyulást kívánsz!!!... :-)
Jó úton vagyok e felé, és csak azért terheltelek a jelenlegi állapotommal titeket, mert nagyon készültem és szerettem volna részt venni a Trombitásbeli munka megbeszélésen, ami ugye nem sikerült!

De barátaim tájékoztattak telefonon, hogy mi volt ott!...
Én is reménykedem, hogy még sokáig fenn maradhatunk, amiért mindenkinek köszönet, aki ezért ügyködik, különös köszönet Pálnak, és Tamásnak!

Kívánok neked is jó egészséget, szép fényeket;
baráti üdvözlettel:
Sándor

 
1 2 3 4
számláló