fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2
Általános / Fotóvilág - tulajdonosváltás

Kedves István!
Köszönet az eddigi munkáért , és ezután is minden jót kívánok!


Kedves Paul és Tamás , szintén köszönet a folytatásért és sok sikert
a továbbiakhoz!


 
Válasz erre
2017-11-05 20:07:53 -

Kedves István!
Csatlakozom én is a köszönetnyilvánítókhoz!

Paulnak és Tamásnak sok sikert kivánok!

 

Dékán Istvánnak köszönet és elismerésem ,hogy ezen kis lelkes csoportnak gondját viselte , oktata , tanácsokkal látta el , moderálta .

Paulnak és Tamásnak sikeres munkát kívánok !

 

Kedves Klubtagok, Fotóstársak, Barátaim!
Köszönöm a megértő és pozitív hozzáállást a változáshoz. Biztos vagyok benne, hogy megújul az online és nem online klubélet, és jól fogjátok érezni magatokat. Jó csapat, megérdemel egy jó klubot.
Külön köszönöm a köszöneteket, be kell vallanom, hogy meghatódtam. Természetesen maradok itt, csak nem szeretnék "adminisztrálni". Sok sikert kívánok Tamásnak és Pálnak, bízom bennük.
További jó fényeket mindenkinek!
István

 

Kedves István !
Köszönet az eddigi lehetőségekért és az oldal érdekében folytatott munkáért!

Az új tulajdonosoknak sok sikert kivánok !

 

Hajrá!

...mondotta volt a parókakészítő, és úgy is tett:)

Szép sikert kívánok a FotóVilágnak, és új Tulajdonosainak; de azé' megjegyzem, a siker nemcsak áldozatkész munkájukon múlik, hanem a Tagság aktivitásán is, s ez utóbbiról nagyon pesszimista vagyok...

 

Az elozoekben hozzàszolok Fotos Vilag tarsak iràsàt csak annyival egèszitenèm ki, hogy a hagyomànyokat orizzuk meg, lehet boviteni, mas iranyelveket is belevonni. Peldaul a tobbi magyar digitalis clubtol az is megkulonbozteti a FV-ot, hogy (ha nem tevedek) harom nagyon igenyes, barhol a vilagon helyet megallo konyvet adott ki a fotos tarsak kepeivel.
Egyenlore ennyit irnek, mar napokkal ezelott irtam ugyan, de azt nem talalom a hozzaszolasok kozott...

 

Istvánnak még egyszer megköszönve (nem lehet elégszer) munkáját, munkásságát, csatlakozom a szurkolókhoz: igen, hajrá Paul és Tamás! A FV három oknál fogva emelkedett ki mindíg is a többi (és mára tóbbnyire leállt) hasonló fotofórum kózül. Már induláskor komoly erőt jelentett az, hogy egy nagyon nívós, sokak által rendszeresen vásárolt fotós havilaphoz társítva, mintegy annak kiegészítéseként jelentkezett. Noha e laphoz való szoros tartozás később megszűnt, megmaradt a másik előny, ami kiemelte a FV-ot: az, hogy egy elismert profi fotós szakember, sok fotós alapmű, könyv és cikk szerzője tartotta fenn, kellő határozottsággal, mindig azonnal megakadályozva azt, hogy romlásnak induljon a FV szelleme és színvonala. Harmadik előnye a FV-nak nagyon jó felépítése, a sok-sok lehetőség, amit nyújtott (ezek nagyrészt mára lesántultak, vagy meg is szűntek informatikai problémák halmozódása miatt), és negyedik, vagy három és feledik előny a rendkívül szép megjelenés, a lap esztétikája, amelyhez hasonló egyáltalán nincsen. Utóbbit jó lenne megőrizni, akárcsak a harmadik és második előnyt. A másodikat például úgy, hogy István továbbra is saját gyermekeként tekintene a lapra, és nem csak “mezei tagként” -ahogy mindja, hanem valamilyen keretek közótt szellemi irányt mutató mentorként működne tovább. Ez nagyon szerencsés megoldás volna.
Így, megőrizve illetve helyreállítva a lap korábban jól működő funkcióit, esztétikus, márkajeggyé vált megjelenését, és vezetésének szellemét, talán hisszabb távon meg is tudna maradni, sőt, prosperálhatna is talán a Fotovilág.
E fellendülést reményeim szerint előrevetíti az, hogy két kiváló, mindenki által szeretett kollega viszi tovább a lapot! Nagyon sok sikert kívánok nekik, azt hiszem, mindnyájunk nevében ehhez a komoly vállaláshoz!

 
Válasz erre
2017-10-22 18:43:54 - RZsó

Hajrá Paul és Tamás ! .... Drukkolok, ha kell segítek amiben tudok ! :)

 

Kedves István!
Miután régen tudok (privátim értesítettél döntésedről), itt csak annyit, hogy jó egészséget és sikert a további terveidhez!...Egyben örülök, hogy azért köztünk maradsz!!!

Kedves Duncos és K30User!
Ti pedig csapjatok a lovak közé!!!...
Javaslom, hogy még az év vége előtt szervezzetek egy személyes találkát (pld. a szokott helyen - a Trombitásban) az aktív tagok részére, ahol megbeszélhetjük, hogyan tovább!...

 
Válasz erre
2017-10-22 00:55:00 - Kate64

Kedves István!
Köszönet mindenért!

Paulnak és Tamásnak sok sikert kívánok!

 
Válasz erre
2017-10-21 23:10:03 - evka

Kedves István!
Csatlakozom a köszönetnyilvánítókhoz!

Paulnak és Tamásnak sikeres munkát kívánok!

 
Válasz erre
2017-10-21 20:46:12 -

Dékán Istvánnak köszönet az eddigiekért .... az új "mentoroknak" jó munkát, eredményes továbbvitelt.

 

Kedves Paul és Tamás!

Köszönjük,hogy tovább viszitek,köszönjük a tájékoztatást,az elvégzett munkát,a biztató elképzelést.
Sok sikert mindnyájunk örömére

 
Válasz erre
2017-10-21 16:16:26 - duncos

Tisztelt tagok, ismerősök és ismeretlenek !

A fotovilag.hu virtuális csoport új mentorai lettünk,
Paul Nádor és Varga László Tamás.

Dékán István Úr eddigi munkáját folytatva az oldal érdekében
megteszünk minden tőlünk telhetőt.

Köszönöm Istvánnak, hogy a csoport tagja lehettem s köszönöm azt a sok oktató jellegű videót és könyveket amiket Tőle kaptam.
Itt nagyon sok érdekes és kiváló művésszel és amatőr műkedvelő fotóssal ismerkedhettem meg. Az oldalt összetartja egy megmagyarázhatatlan tömegvonzás, ami csak a fotovilágra jellemző.

Külön köszönet Paul Nádornak, aki önzetlenül saját idejét és energiáját adja a csoport érdekében, ( Ausztráliában ) hogy több mint tízezer fájl átvizsgálásával rendbe rakja a programhibákat.
Ha valakinek van még észrevétele a program javításával kapcsolatban kérem írja meg, hogy Paul is tudjon róla.
Minden közös ötlet amit megirtok az most realizálódott ha sikerül feltörni a programot.
Visszük a hajót tovább, üzemanyag van a jövő évig.
Hogy mikor tankolunk és hogyan az most alakul ki.

Megpróbálunk mindent, hogy megfelelő szerethető oldal legyünk
S nem utolsó sorban egy vonzó virtuális közösségi
a fotózást szerető, csoport alakulhasson itt ki.

Üdvözlettel
Paul és Tamás

 
Válasz erre
2017-10-20 21:57:43 - Josa

Kedves István!
Sok munkád van a fotóvilágban, és Neked köszönhető, hogy a megváltozott környezet ellenére még mindig életképes állapotban sikerül átadni a stafétabotot.
Örülök, hogy azért nem fordítasz teljesen hátat ennek a társaságnak, és tagként itt maradsz, úgyhogy igazában búcsúzóra sem kell fognunk a dolgot.
.
Remélhetően Duncos és K30User barátainktól hamarosan hallunk a tervekről, elképzelésekről. Jó lenne megőrizni az oldal szellemiségét, amely a beszélgetős fórumokon keresztül lehetővé tette a kiscsoportos személyes kapcsolatok kiépülését. Meggyőződésem, hogy a háttérben működő Fórum fontos összetartó ereje volt az oldalnak.

 

Kedves István,

A változás ugyanolyan érzékenyen érint mint a többi kedves FV-os kollégát.
Köszönöm a lehetőséget hogy ennek az oldalnak lehetek a tagja, a 21 éves munkád elismerést és tiszteletet érdemel. Külön tisztelet jár a bátor döntésért amiért volt erőd ezt megtenni és ahogy az oldal további müködését biztosítottad. Tamásnak és Pálnak sok sikert kivánok és kiváncsian várom a fejleményeket!

Egészséget és szép fényeket kivánok mindenkinek!

 

Kedves István!
Köszönök szépen mindent - virtuális fotószakköröm nevében is. Cikkeid és oktató-videóid sokat segítettek.
Derűt, szép fényeket, és jó egészséget kívánok!

 

Kedves István!
Öröm volt alattad szolgálni,mondják és mondjuk a Parancsnoknak.
Tanultunk,fejlődtünk,élményekben gazdagodtunk,köszönjük.
Jó egészséget. A klubnak még sok vidám évtizedet a Te figyelő szemeddel

 

Ennek a változásnak szele benne volt a levegőben, ha őszinték akarunk lenni, az utóbbi időben mi magunk sem adtunk sok késztetést arra, hogy az oldal magával ragadó legyen, nem voltunk elég aktívak ahhoz, hogy megfelelő slunggal Vezetőnket is helyzetbe hozzuk a további kitartásához.
Egyik szemem sír, a másik nevet, már az is nagy eredmény, hogy nem lett lehúzva a roló, drukkolok, hogy a váltás eredményes és hosszan tartó legyen. Istvánnak köszönet az eddigi gondoskodásért, a neve kötelez, a Fotóvilág pedig fogalom, bízzunk abban, hogy az is marad.

 
1 2
számláló