fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / Gondolatok...
Válasz erre
2019-03-19 10:47:09 - BBart

Köszönöm a választ.

 
Válasz erre
2019-03-19 10:41:58 - KTB

Nem lehet letörölni utólag, volt is belőle keveredés már korábban ..., ennél sokkal nagyobb probléma, hogy az önjelölt fotóesztéták "..." beírásait sem lehet letörölni ... ! :)

 

Zsozso, rendben. Addig is diskuráljunk kedélyesen a Mit ne tölts fel a Fotóvilágra-virág mellett.

 
Válasz erre
2019-03-19 10:31:49 - Zsozso

Feri/Judicium56
A korábbi bejegyzésem vége valahogy elmaradt. Mostmár csak ennyit:....... alma fa alatt.

 
Válasz erre
2019-03-19 10:28:43 - BBart

Hogyan lehet törölni egy saját beirást? Mer amig írtam már okafogyottá is vált amit írtam.

 
Válasz erre
2019-03-19 10:26:24 - BBart

Feri kevesebb a munka ha most erre nem válaszolsz.

 

Na, hála a jóistennek, hogy eddig is eljutottunk. Ezt bátorkodtam már tegnap is javasolni.

 

J56 Ne próbálj olyan szavakat a számba adni amit nem mondtam. Én csupán felsoroltam néhány állatfajt, írhattam volna kolibrit, kócsagot, vércsét, akármit, most ezek jutottak eszembe. A becstelen és gyáva kifejezéseket sem személyekre, hanem viselkedésformákra mondtam. Te mint jogász tudhatod a különbséget. Már, ha akarod.
Akinek nem inge, ne vegye magára, mondja az idevágó közmondás.
Azt, hogy én milyen vagyok, nem tudhatod, mert csak két dologgal kerültél kapcsolatba, a képeimmel és a retorikámmal, mint ahogy én sem ismerlek téged, hogy ki és milyen lehetsz a valóságban, ezért nem mondom, hogy életem során sok nálad értékesebbnek tűnő ember elismerését vívtam ki, mert lehet, hogy te bármelyiküknél értékesebb vagy, bár ez eddig számomra nem vált nyilvánvalóvá.
Részemről le is zárnám ezt a parttalan szócsatát, továbbra is maradok az általatok kijelölt sínen, egészen a következő elágazásig, ha az egy hónap múlva lesz, akkor addig és mától a képekre koncentrálok, nem a létrehozott állapotra és az ezt megteremtő személyekre.

 
Válasz erre
2019-03-19 10:15:50 - Zsozso

Feri , ha netalán tán Udvarhelyszéken jársz szívesen elbeszélgetnék veled az udvaron lévő alma

 
Válasz erre
2019-03-19 10:06:04 - KTB

(továbbra is nagy igazságok, és mellébeszélés, - ahol úgy tűnik a leírt sorok száma mutatja az utóbbit ... :)

 
Válasz erre
2019-03-19 10:05:49 - BBart

Lajos te is önként ês dalolva csatlakoztál. Nagyon kérlek legalább az egy hónap alatt ne személyeket támadj. Nem értek egyet az utólsó beírásoddal! Kérlek a virtuális barátságra hivatkozva, hogy most a képekre koncentrálj.

 

Bardoczideák, tegnap becsteleneztél és gyáváztál, ma patkányozol és görényezel. Még szerencse, hogy nem személyeskedsz, mert attól itt mindenki iszonyodik. Valóban viráglelkű gyermek vagy, a Fotóvilág dísze és büszkesége.

 

Kedves Ferenc!
Én nem ítéltem, inkább Te ítéltél amikor "....jó nagy marhaság...."ról írtál.

Kedves Gyökér !
Tökéletesen igazad van.
De azt azért hozzátenném hogy a majmok a főemlősök közé tartoznak, az oroszlánok nem.

 

Képcsináló, le fogom vonni a tanulságot. Téged viszont arra kérlek, hogy ne az első lépés alapján ítéld meg az irányt, hanem várd meg legalább a tizediket.

Zsolt (Zsozso), örülök, hogy kiválóan szórakozol. Mindent az édes kis közönségért.

 

Igen. A FV Nemzeti Számonkérő Széke megalakulásával nem az oldal megtisztítása indult meg, hanem egyszerű tisztogatás zajlik. Sajnos a józanabb többség hallgat, pedig sokat tehetnének a rend helyreállításáért. Legalább a képek józan értékrend szerinti értékelésével. Az ötletgazda kiváló médiumokra akadt J56 é Gyökér személyében. BBart és Xabolcs jószándéka, éppen egy négy nemtetszikes képem alatt, a kapott elmarasztalás ellenére egyértelművé vált, ők valóban jobbító szándékkal közelítenek a képekhez. Más esetében is. Ezt igazolja, hogy képeket tartanak az oldalon, véleményezik a minősítésüket és segítenek jó megoldásokat találni. Viszont a fotóguruk közül senki.
Ahogy elnézem, Alexmed aggódó kérdése nem volt vaklárma, valóban vannak védett személyek, ugyanakkor elismerésre méltó Mimo személyektől független képértékelése.
Az, hogy ki az oroszlán és ki a nyúl, az nem attól függ, hogy ki minek tartja magát, az állatok sora egyébként is kimeríthetetlen, a kaméleontól kezdve a patkányon át a görényig, hogy csak néhány jellegzetes fajt említsek.

 

Balázs, nem attól félek, hogy barátokat veszítek, hanem attól, hogy rengeteget kell dolgoznom. Az nem barát, aki egy életre megharagszik amiatt, hogy lespriccelik vízipisztollyal, hanem tökfilkó.

 

Képcsináló! Az oroszlánt nem érdekli, mit gondolnak róla a majmok.

 
Válasz erre
2019-03-19 09:11:27 - BBart

Ha én hagytam ki valamit nekem is szóljatok. :)

 

...egy nap alatt vagy 30 képet pontozni, az nekem rengeteg; de ha valamelyiket kihagytam volna, szóljatok rám... :)

 
Válasz erre
2019-03-19 09:07:04 - Zsozso

Ja, az előbbi beszólásomhoz hozzátenném: míg a krimik esetében hapy az end, kétlem, hogy itt úgy lesz valaha.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
számláló