Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / T. Szerkesztőség

Nagyon szívesen kitettem volna a Fotóvilág Facebook oldalára Baggins 1738-as képét, mint a Házipályázat magasra értékelt alkotását. Sajnos azt látom, hogy az alkotó neve "nem publikus". Így ez sajnos elmarad.

 

Igen, tisztelt Hölgyeim!
Nem az óvodában vagyunk!!!

 

Kedves(?) Vitatkozó hölgyek!
Nem értettétek, amit kértem. Azt kértem (amit Tóth Kriszta felajánlott), hogy fejezzétek be. Azaz ne írjatok egymás képeihez, és a Fórumban is felejtsétek el a témát. Aki először megszólal, azt kénytelen leszek kitiltani. Nem az én kezemben van a döntés.

Jelzem, hogy a témában nekem írt e-mailjaitokat olvasatlanul töröltem, és a jövőben is törölni fogom. Nőljetek már fel!

 
Válasz erre
2017-03-05 20:03:42 - marcsi

Itt a döntés Dékán István kezében van. Mivel tothkrisztina felajánlott egy lehetőséget, idézet belőle :Hozzunk egy iratlan szabályt, melyben megegyezünk, marcsi és jómagam nem kommenteljük egymás fotóit és aki hamarabb megszegi ezt az kizárásra kerül
Kb 5 percig tartott, mivel ahogy feltettem a képet máris ott volt!
Így én Istvánnal egyetértve mindkettőnk regisztrációját törölje amit nagyon sanálok. De így véget lehet ennek vetni. Mivel telefonon ígéretet tett nekem Krisztina hogy nem fogja abbahagyni zaklatásomat

 

Több közösségi oldalon lehetőség van arra, hogy a tagok letilthatják a egymást - nem látják egymás képit, nem szólhatnak hozzá.
Itt is megoldás lehetne...

 
Előzmény Válasz erre
2017-03-05 19:45:21 - marcsi

Kedves baggins!
Teljes mértékben egyetértek veled!
És totkrisztina nevében is ellnézést kérek a kellemetlenségekért.
Dékán Istvánnal pedig egyetértek.

 

Marcsi és tothkrisztina: Én egy ehhez hasonló oldal Adminja vagyok. Csak csodálni tudom Dékán István türelmét, én már rég töröltem volna mindkettőtök regisztrációját. Egy fotós közösségi oldal fenntartása mindenek előtt pénzbe kerül. Ti ingyen vehetitek igénybe ezt a szolgáltatást. A legkevesebb amivel megtisztelitek az oldal fenntartóját, hogy nem használjátok birkózószőnyegnek az oldalt. A magán jellegű problémáitok elintézésére megvannak a megfelelő módszerek. Akár leülhetnétek egy capuccinó és egy süti mellett egy cukrászdában, és emberek módjára, szemtől-szembe tisztáznátok a dolgaitokat. Rajtatok kívül ugyanis senki nem kíváncsi arra, amit jó idő óta a képeitek alatt lehet olvasni.

 
Előzmény Válasz erre
2017-03-05 18:47:38 - marcsi

LINK ://www.fotovilag.hu/forum/1/Altalanos/1243/T._Szerkesztoseg

 
Előzmény Válasz erre
2017-03-05 15:44:29 - marcsi

LINK
Ìme az ígèrete Krisztinànak! Tehát szabály az szabály!
Èn mindkettöbk kizàràsa mellett voksolok. Ennek csak így lessz vège!

 
Válasz erre
2017-03-05 15:42:04 - marcsi

Èn kedves István javaslom mindkettönk kizàràsàt mivel ismerem az illetöt ès magán telefonon elmondta nem figja ezt befejezni! Köszönöm hogy itt lehettem!

 
Előzmény Válasz erre
2017-03-05 15:40:18 - marcsi

LINK
Erröl beszèlek!
Hàt az Krisztina hogy neked az kulturált hogy valakit nyilvánossàg elött ittasnak nevezel, messze nem az!

 

Kedves István! Kizárásomat nemigazán érteném, mivelkultúrált módon reagáltam minden alkakommal kevésbé kultúrált hozzászólásokra.
Javaslatom lenne. Hozzunk egy iratlan szabályt, melyben megegyezünk, marcsi és jómagam nem kommenteljük egymás fotóit és aki hamarabb megszegi ezt az kizárásra kerül. Részemről menne a dolog, mert nem hatnak meg marcsi szitkozódó kommentjei és gyakran ismételt fotóitól se szoktam annyira elájulni, hogy billentyűzetet ragadjak. Nekem van hozzá erőm. Lássuk tagtársunk is tudja e magát fékezni ha meglátja új fotóimat, amit a kultúrálatlansága miatt még ide nem töltöttem fel.
Vélemény?

 
Válasz erre
2017-03-05 12:49:53 - marcsi

Kedves István! Totkrisztina magànjellegü problèmàit a fotoim alá hozza. Nem fogom eltürni azèrr hogy nyilvánosan egy ittasnak elhordjon. Teljesen igazad van ès,èn megèrtem a szabálytzatot.

 

Marcsi és tothkrisztina számos hozzászólását töröltem a képeik alól, mert egymással folytattak személyeskedő veszekedést. Ha ez folytatódik, a regisztrációjukat is kénytelen leszek törölni. A szabályzat az szabályzat.
Nagyon sajnálom.
Dékán István

 
Válasz erre
2017-02-21 20:23:06 - Zsozso

Koszi Xabolcs.

 

Én eligazodtam, István, és így tartom igazságosabbnak!...
Jani majd vár, de a jövő héten mégis ő lesz a befutó!
Én viszont pont a régi rendszer miatt maradtam ki véglegesen novemberben és januárban is!!!
Most már mindegy - nem megyek a Dunának e miatt, de nem felejtem el egy darabig - sajnos!...

 

Zsozso: "Képfeltöltés" - fenti sorból katt: "Házipályázat" - (a tallózás felett a fotós helyszínek jelenik meg, de az ne zavarjon:) - utána a megszokott módon tovább.

 
Válasz erre
2017-02-21 15:05:20 - Zsozso

Hogy lehet kepet feltolteni a hazipalyazatra ?

 

Kedves István !
Ma egy hete befizettem a támogatást, és egy e-mail-t is küldtem erről.
Megérkezett, kapok róla visszajelzést?
üdvözlettel: Képcsináló

 

Lám, lám, mennyire nem lehet minden szempontból jól dönteni a hét képe vonatkozásában. A régi rendszer szerint, most Nagy János 408896 képe lenne a befutó. Ennek van a legtöbb, 35 szavazata az utolsó hét képe után. De megváltoztattuk a rendszert időkorlátosra. Most a február 5 és 12. közötti képek lettek figyelembe véve. János képe 13.-án lett feltöltve. Így átment a következő hétre. Az adott időszakban Tóth Zsuzsa képe érte el a legtöbb, 33 szavazatot. Csak azért írtam ezt ide, hogy akit érdekel a dolog az eligazodjon.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Mai albumajánlat

Dr. Varga Terézia
Jégvirágok tánca

Tegnapi albumajánlat

Kácsor Károly
Afrika

Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
számláló