Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / T. Szerkesztőség

Így igaz, a FV motorja már nem tud egy-két dolgot kiszámolni, az ember pedig nem motor, ezért tévedhet. Mindentől függetlenül Az én Babám vasutas zseniális fotó (szerintem a Classic ahhoz képest csak egy jól sikerült ujjgyakorlat), De persze az ember meg ember, számolja a pontokat, előre örül, azután egyszercsak ajakra huppan :)) No, ez legyen a mi legnagyobb bajunk!

 

Lemaradtam valami gubancról...:)))
Péter, a Doc biztosan valamit elnézett, de örülök, hogy rendeződött a dolog!

 

Ó, ez egy hasznos táblázat, látom, visszamenőleg is. Köszönöm!

 

Péter, az Aktuális képértékelések-nél lehet látni a heti listát

 

Kár volt ennyit beirnom, elég lett volna küldeni egy emailt - és íme, István máris rendezted a helyzetet. Köszönöm! Nem mellesleg tartom persze továbbra is, hogy phygebácsi szellemes képe szuper. Bánom, hogy épp ezzel kapcsolatban adódott a problémám, mert tényleg ritkán lehet ilyen érdekeset látni. Mégegyszer Istvánnak köszönöm, Csabának pedig annyit, hogy ötlete és a kivitelezés is bőven jobb, mint egy szimpla hêt képe.

 

LINK

LINK

Ma éjfélkor.

 

Kedves István - és a jelenlegi Hét képénél mit vettél figyelembe? Gondolom, hogy az augusztus 07-13-ig tartó időszakot. Esetleg ha átnéznéd újra a ma éjféli állapotot: Az én Babám vasutas - 20 nagyontetszik, feltöltve 10-én. csütörtökön; Classic - 22 nagyontetszik, feltöltve 12-én , szombaton. Természetesen a magasabb pontszámú kép NEM lett a hét képe. Köszönöm.
(És persze ez a helyzet változik majd, hisz a Hét képeként kiemelt, a FV-ot megnyitva azonnal szembeötlő képet nyilván - és joggal - újabb pontokkal jutalmaznak a képről eleddig lemaradt kollegák. És ez így van jól. Én a ma éjféli állásról beszélek itt.)
Ugyanakkor ezen bosszantó anomáliától, amely egyébiránt engemet most már rendszeresen sújt, egyszer elnézést kérve korrigáltál, egyszer meg épp akkor változtattál a szabályokon, amikor enyém volt annak a hétnek a legeredményesebbje, hogy helyette egy, előző héten feltöltött, és úgy is kevesebb pontot elért kép fusson be - mindegylevanszarvaezazegész - tehát ettől függetlenül újra gratulálok phygebácsinak, mert az a kép igazán jó! De nem is erről beszélek, phygebácsi elnézést, nagyon jó, remek az a kép hanem ...
Hanem hát vannak István te általad felállított szabályok, és van valaki, aki azokat nem tartja be. Ez is Te volnál. Üdv. AP.
PS: Ez az egész persze csak egy játék. De a játékot is lehet rossz szájízűvé tenni. Ez történt, nem több, nem kevesebb.

 

...ugyan... :D

 

Ezen a héten a Hét képéhez a július 24-30 időszakot vettem figyelembe. Két kép ért el 21 szavazatot. Gratulálok! Úgyhogy csütörtöktől Xabolcs 412709-os képe lesz kihelyezve a címoldalra.
LINK

 

Kedves Klubtársak!
Most a hét képénél a július 10.-16. közötti képek közül lett választva. Két képnek van 19 "nagyon tetszik" szavazata. Ezek a 412406 és a 412437. Ezért időosztásosan csütörtökui váltással kerülnek a címoldalra. Vol tég több képnek 19 szavazata, de azoknál "tetszik" szavazakótok is voltak.

 
Válasz erre
2017-07-18 21:28:15 - DSL

T. Szerkesztőség! A 412496-os kép alá remegős ujjal nyomtam kommentet. Kérem, tröljék, hogy csak egy maradjon! Köszönöm.

 

:)
:D
---:

 
Válasz erre
2017-06-22 21:38:34 -

Kedves Istvàn. Ha esetleg nem olvasnàd email-et, kérnélek törōld regisztràciómat. Köszönöm!
Szép fényeket mindenkinek!

 

:-D
Köszönöm!...

 

Kedves Sándor!
Magnéztem, de sajnos a pontozásba nem tudok beavatkozni. Ha úgy alakul, természetesen figyelembe veszem, hogy ez egy téves kattintás.
(Még mindig jobb, min egy téves keggyintés.)

 

Kedves István!
Nagyon szépen megkérlek, ha lehetséges technikailag Josa 411076 sz. búbos bankát ábrázoló képénél a VÉLETLENÜL elütött (1) "nem tetszik" pontomat javítsd ki "Nagyon tetszik" (3)-re, vagy töröld, hogy újra pontozhassak!
A szöveges részben tegnap már 5* "véleményt" adtam, tehát evidens, hogy a pontozásnál félre csúszott az ujjam!
Szégyellem magam, hátha ezen egyes miatt nem lesz Josa barátunk képe a "Hét képe" !
Megköszönném, ha tudnál segíteni, és helyre hozni a hülyeségemet!
Üdv;
Sándor

 

Nyitottam a találkozónak egy topicot. Kérem, hogy oda írjatok a téval kapcsolatban:
LINK

 

Ha érdeklődhetek, mi lenne a menetrend és hol fotóznánk?

 

Kedves István!
Nyissunk egy "jelentkezési lap"-ot a május 21.-i Trombitásra, mert nem nagyon mozognak a tagok!!!
(Bár ketten is elbírunk valami csini modellel, de azért jó lenne, ha összejönne végre egy jó "banda"!)
Üdv; Sándor

 

Köszi szépen. Rátaláltam.

D. L.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Mai albumajánlat

Dr. Varga Terézia
Jégvirágok tánca

Tegnapi albumajánlat

Kácsor Károly
Afrika

Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
számláló