fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / T. Szerkesztőség
Előzmény Válasz erre
2018-08-07 17:38:02 - Mandy

Köszönöm, már megoldódott.

 

Sajnos az üzenetküldés nem működik. Az email címemre (publikus) lehet üzenetet küldeni.

 
Válasz erre
2018-08-06 17:25:14 - Mandy

Kérdezni szeretném, hogy mennyi a válaszidő az üzenetre ? Fotovilágnak írtam üzenetet. Nincs válasz..
További kellemes estét.

 
Válasz erre
2018-07-29 09:02:50 - Josa

Szia Eszti!
Örömmel olvasom, hogy az idén is lesz DFFT. Már gondoltam is rá. Korábban kizárólag itt a fórumon folyt a szervezés, de az utóbbi időben valamiért egyre inkább elterelődött a Facebookra.
Persze, ha jól tudom igaz, ez a tali sohasem volt Fotóvilágos szervezés, még az indító lajosmizsei sem, ami többek számára már csak meg nem élt történelem.
Ennek ellenére a találkozók a valamikori és a jelenlegi Fotóvilágos tagokból szerveződtek, szerveződnek. Idővel a talik egyre személyesebbé, barátibbá, mondhatnám meghittebbé váltak, és ez így van jól.
Minden évben voltak első bálozók is, akiket mindig nagy örömmel fogadtunk. Ezek az összejövetelek mindig befogadók és sohasem kirekesztők voltak. Remélem ilyenek is maradnak.
--------------
De lássuk a medvét! A Facebook sokak számára természetes közeg, amelyben gyakran és szívesen mozognak. Én magam is létesítettem magamnak egy profilt, vagy hogy hívják ezt, de annyi zavaró körülmény volt, hogy felhagytam vele, és a kapcsolataimat inkább személyesen, telefonon vagy emilben tartom fenn. Nem szívesen mondom, de mondom; kiöregedtem az ilyen szövevényes infó és
kapcsolatrendszerből, viszont nem szívesen maradnék ki a barátaimmal való találkozásból.
Ahogy látom nem vagyok egyedül...
Tehát arra kérlek, hogy írd be legalább egyszer a lényeget ide a fórumba, megadva a szervezéshez szükséges adatokat, és elérhetőségeket, hogy ott csatlakozhassunk a beszélgetéshez.
Kösz, hogy idén is foglalkozol a közös ügyünkkel.
Géza (Josa)

 

Gyerekek... :)

LINK

 

Picivel több empátia csodákra lenne képes. Sajnos a Fotóvilágon ezt kihalni látom :-(
Mint a legutóbbi találkozón is szóvá tettem, ha valami egynél több módon értelmezhető akkor itt biztos a legnegatívabb verzió kerül kibontakozásra. Ezt évek óta tapasztalom a fórumon.

 

Lsd: "Gondolatok":

Mihály:
Igaz, ha én házibulit (esküvőt, halotti tort stb.) rendezek, ott én szabom meg, hogy kit hívok meg és kit nem akarok látni, de a FV. egy nyílt amatőr fotós társaság - véleményem szerint ezt így csinálni nagy bunkóság!

A DFFT-nek 13 éves hagyománya van, és eddig nyíltan lehetett jelentkezni rá - ez így lenne tisztességes most is, hiszen a lehetőség a tagságból adódóan 'sui generis' mindenkinek egyenlően adott egy önköltséges közös bulira!

Milyen alapon lehet ezt egyeseknek (ketteseknek) kisajátítani, amikor nem csak régi tagok vannak, hanem újak is, akik szívesen jönnének, és elmélyítenék a FV. közösségi tudatát - amire sz.v.sz. manapság nagyon is szükség lenne!

Ezt a tagság érdekében írom, mert én valszeg nem megyek, mert ha az egészségi állapotom megengedi (nagyon szeretném) Londonban leszek Szandra lányomnál és Tildus unokámnál!
Ők legalább szívesen fogadnak, és nagyon szeretnék, ha mennék hozzájuk!

Ha a titokban most szervezkedők saját körben akarnak bulizni, ám tegyék, de azt ne nevezzék DFFT-nak, mert ez a 'terminus technicus' foglalt!...

 

Ja...vagy úgy!

Ezek szerint vannak kívánatos, és nem kívánatos személyek ebben a közösségben!??

Még egy szög a FV. koporsójába!...

Gratulálok az illetékeseknek! :(

 

Alexmed: Egy ideje a DFFT nem a fotóvilág alatt szerveződik. Szerintem ez lehet az ok, hogy nincs itt meghirdetve, maga a felhívás is úgy szól, hogy szűk kör..(azaz a korábbi résztvevők) ezt a részét a siófoki verebek nem olvasták valószínűleg.

 

A siófoki verebek azt csiripelik, hogy az idén sem marad el a DFFT !!!
Aug.31- szept. 02. között lesz megtartva a szokásos liturgia szerint!...

Ha ez igaz, jó lenne, ha a szervezők itt valahol a Fórumban nyíltan közölnék ezt, hacsak nem egy belterjes találkozásra készülnek!??

Ezt csak a tagság kedvéért közlöm, hogy tájékozódjanak akiket érdekel, mert én (sajnos v. nem sajnos) ezen időszakban Londonban unokázni fogok!!! :)

 

A fotovilag.hu FB oldala megint aktív tothzsu tagtársunk közreműködésének eredményeként

 

A Szerkesztőség eddig még nem talált alapos indokot hogy egy fotót töröljön. Amennyiben ez a jövőben előfordul nyilvánvalóan meg lesz indokolva.

 

Félre lettem értve.
Én ezt kerestem:
LINK
De már nem működik.
Doc ide vezette, ha törölt valamit. Pl egy képet, és hogy miért. És akkor aki kereste, hogy hol a képe, vagy hozzászólása, rövid tőmondatban megtalálta a választ.

 

Kedves Zsu!

Jelenleg csak a Pali ,,k30user ,, és ,,duncos,, moderátorok férnek hozzá.
Ha valaki szeretne szöveget moderáltatni, akkor ide jelezze, S itt megbeszéljük.
Üdvözlettel

 

Régebben is volt szükség képek törlésére, moderálásra. Erre volt itt egy moderálási napló, amit mindenki elérhetett, amiben nyomon lehetett követni, hogy mi történt az adott képpel, hozzászólással, esetleg felhasználóval. Működik még ez? Ha igen hol található?

 

Ezt sajnos csak egyenként lehet megoldani.

 

T. Szerkesztőség!
Már kb. két éve kérte DOC, hogy töröljek legalább 500 képemet - akkor vérző szívvel meg is tettem (egyenként), mert egyben nem tudtam visszamenteni az én Pc-m egy albumába! Ha ennek technikai lehetősége megoldódna legalább a fél mennyiségű feltöltött képemet visszamenteném magamnak egy helyre és törölném FV. szerveréről, hogy azt ne terhelje!...

 

...nem véletlenül szavaztunk páran nemmel, volt arénások...

 


kérésre töröltem a gondolatokat?!

Kedves Krisztina !

Itt válaszolok, mivel írtad, hogy ne válaszolj.
Nem kaptunk tőled levelet, ha küldtél akkor technikai okok miatt nem kaptam meg.
A M...... nem vettük vissza ő vissza kúszott a kerítés alatt.
Valamint már nem tagja a csoportnak.

Regisztrálj s ide írjál: vltbavatu@yahoo.de

s akkor talán tudok válaszolni.
üdvözlettel

 
Válasz erre
2018-07-04 17:38:52 -

Akkor miért egy hét után törölték le??

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
számláló