Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / T. Szerkesztőség

Kedves István, szomorúan olvasom, hogy erődet végesnek érezve (kié nem az?) átadod a lapot. Ugyanakkor Duncos és K30User a legszimpatikusabb tagok közül valók, biztosan mindent megtesznek az ügyért. Örülök, hogy ők viszik tovább vállukon a Fotovilágot.
De nem tagadhatom, hogy nagyon fájlalom a történteket. Te ugyanis a hazai fotós társadalomnak kifejezetten megbecsült, közismert tagja vagy. Nem hiszem, hogy van olyan valamire való fotós, aki ne olvasott volna legalább egyet könyveid közül,s ne tisztelné elsősorban reklám -és tárgyfotós múltadat, jelenedet (a streetfotókról, mint újabb területed gyöngyszemeiről is említést kell tennem, noha ezeket talán még nem ismerik oly széles körben.) Egyszóval valóságos csapás az, hogy - ha nem is szállsz ki a hajóból, de - letéped magadról a kapitányi vállapot (ha van ilyen - nem tudom, de ez jól hangzik). Jó kezekbe adod, és megígérted, hogy maradsz tovább, mint "egyszerű" tag. Nos, ne legyél "egyszerű tag", hanem továbbra is legyél szellemi vezetője a Fotovilágnak, segítve hatalmas lapszerkesztői és internetes site szerkesztői, de még inkább hatalmas fotós tudásoddal, élettapasztalatoddal az új vezetést. Csak kalaplengetés és hála illethet (az természetes, hogy nincs olyan ember a Földön, aki ne nézne el dolgokat időnként, de ennek jelentősége ahhoz képest, amit letettél az asztalra, nulla), és köszönet, köszönet, és köszönet.
Köszönet!

 

Kedves Moncsi / Marcsi! Ha valakit kizárunk, az semmilyen formában nem térhet vissza. Kérem, a jövőben óvjon meg az iylen és hasonló komolytalan húzásaitól és a zaklatásától.

 

Nem kellett volna...

 
Válasz erre
2017-10-04 17:25:22 -

Kedves Tagok! Visszatértem a fv-ra, korábbi nickneven marcsi volt, de azzal kizárt a szerkesztő,így moncsiként tértem vissza.

 

Kedvesek vagytok! Az van, hogy ez nekem hobbi - amit persze igyekszem magamhoz képest a legjobban csinálni - és ha a hobbi frusztrációt okoz, akkor azt nem érdemes eröltetni. Nem gondoltam végig, hogy végleg elmegyek-e, de az jött ki, hogy mostanában hihetetlenül sok lett a munkám, és nem éri meg nyakamba venni azt, hogy a hobbi bosszúság forrása, s ezzel teher legyen. Nem fér bele. Ezért gondoltam azt, hogy ezen a lapon hosszabb szünetet tartok (és később vagy visszajövök, vagy nem.) De István megszólalt, és amit mondott, azt tisztelettel veszem, ki is oldódott a frusztráció, úgyhogy maradok (ha kicsit ritkul is megjelenésem kb. februárig, mert addig bizony mélyre merülök, annyi lett a munka). Mégegyszer köszönöm a megértést, és szép fényeket, további szuper fotókat!

 

Péter!
Az én beírásomra nem reagáltál, igaz, nagyon lakonikus voltam; "szükség van itt rád!"....
Én most nem kívánok esszét írni a forma és tartalom összefüggéseiről képeiden - ezt ne várd tőlem - nem szeretem az értelmiségi - a szentendrei művészi körökben szomorúan tapasztalt, körbe járó, ajnározó, de lényegében sznob megközelítéseket - jobban szeretem a józan paraszti észbeli gondolkodást!!!
Ez pedig azt mondatja nekem, és neked, hogy példát kell mutassunk egy amatőr fotós szájton, és Te erre igen is felkent apostol vagy!!!...
Kérlek ne menj el innen; lavinát indítsz el, látod már az idén nem mentem el (sokan nem) a dunaföldvári találkozóra sem (pedig micsoda jó bulik voltak anno!), a jó fotókat "csináló" tagok sorra lelépnek, lehet, hogy én is, ha már téged sem láthatlak!....

 

Hidd el Peter, en orulok a legjobban, hogy elrendezodott a dolog. De Te meg maradjal az oldalon, sot mi tobb a regi kepeidet is toltsed fel legyszives. Hianyoznak!!! Es sohase felejts el velemenyt mondani a kepekrol, mert ugy latom nem csak en, hanem sokan masok is orulnek a hozzaszolasaidhoz!!

 

István, elhiszem, fátylat rá! (vöröset, ha szabad). Csak nekem rendkívül kellemetlen mindig szólni, mert a konkurens fotók is mind nagyon jók, mint most is. Egészen kiváló, és én meg ugye - gyerekes dolog, de - mindent komolyan veszek, a játékot is, sőt, leginkább azt. És ez a pontgyűjtés olyan, mint a benzinkúti pontgyűjtés, ott is felmenne a pumpa, ha lehúznák a kártyámról a pontjaimat :)) No, elnézést, Izabella, csudajó az a portré, teljesen eredeti.

 

Igen, megint elnéztem a dolgot. Elnézést, kérek az érintettektől. Azért mindig Aczél Péterrel történik ilyen tévedés, mert neki vannak gyakran legtöbb szavazatot kapott képei. Hidd el Péter, nem akarlak bosszantani, nekem is kellemetlen.

 

Kedves Peter! Igazan nagyon sajnalom, hogy az en kepem miatt tortent ez a kellemetlen helyzet. Csak annyit tudok mondani, ha tehetnem, boldogan atadnam a helyet a kepednek, ami valoban nagyon szep, erdekes, es ujszeru. Ne hagyj itt bennunket, nelkuled arva lesz a FV. Ugy is a szebbnel szebb regi kepeid, amiket levettel, mar nagyon hianyoznak.
Csak ennyit szerettem volna irni: Izabella

 

LINK

A mostani állás a Kiemelt fülre kattintva. A képekre ráklikkelve pedig visszanézhető a feltöltés időpontja.

Avagy ugyanez a Prémium fülön:
LINK

 

Kedves István,
Ezúttal is eljött a a Hét fotója, illetve a Hét tévedése, s persze újra - mint már annyiszor - az én képem rovására. Az én fotóm - (Kékvörös, ma éjfélkor 28 nagyontetszikkel, feltöltve aug. 29-én, kedden) nem lett a Hét képe, ellenben egy, egyébként igazán szép fotó lett az, (Igazi szömök, szemüveggel) amely 25 nagyontetsziket ért el ma éjjel, és ugyanazon a héten, szept. 3-án, vasárnap lett feltöltve, kapta e kitüntető címet. Tényleg, ennyi véletlen hétről hétre?

 

Marcsi és tothkrisztina nevű felhasználók regisztrációját töröltem. Nem tudták abbahagyni egymás csesztetését. Nagy az internet, tessék máshol folytatni.

 
Válasz erre
2017-09-04 18:59:01 -

Kedves István. Nem tudom hogy csak nálam nem működik e, de nem kapom meg a fórum hozzászólásokat

 

Így igaz, a FV motorja már nem tud egy-két dolgot kiszámolni, az ember pedig nem motor, ezért tévedhet. Mindentől függetlenül Az én Babám vasutas zseniális fotó (szerintem a Classic ahhoz képest csak egy jól sikerült ujjgyakorlat), De persze az ember meg ember, számolja a pontokat, előre örül, azután egyszercsak ajakra huppan :)) No, ez legyen a mi legnagyobb bajunk!

 

Lemaradtam valami gubancról...:)))
Péter, a Doc biztosan valamit elnézett, de örülök, hogy rendeződött a dolog!

 

Ó, ez egy hasznos táblázat, látom, visszamenőleg is. Köszönöm!

 

Péter, az Aktuális képértékelések-nél lehet látni a heti listát

 

Kár volt ennyit beirnom, elég lett volna küldeni egy emailt - és íme, István máris rendezted a helyzetet. Köszönöm! Nem mellesleg tartom persze továbbra is, hogy phygebácsi szellemes képe szuper. Bánom, hogy épp ezzel kapcsolatban adódott a problémám, mert tényleg ritkán lehet ilyen érdekeset látni. Mégegyszer Istvánnak köszönöm, Csabának pedig annyit, hogy ötlete és a kivitelezés is bőven jobb, mint egy szimpla hêt képe.

 

LINK

LINK

Ma éjfélkor.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
számláló